vrijdag 5 maart 2021

Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (11:30 uur)

Online sessie Durf te vragen, bescherm uw idee (11:30 uur)

Weet u hoe u als ondernemer het best uw ideeën kunt beschermen? Vindt u dat ook lastig om uit te zoeken en heeft u hier vragen over? Kom dan naar 1 van onze 'Durf te vragen'-bijeenkomsten. Met advies en tips van experts op het gebied van intellectueel eigendom én van collega-ondernemers krijgt u oplossingen voor uw vraagstuk.

Tijdens de bijeenkomsten kunt u uw vragen stellen aan de aanwezige experts van Octrooicentrum Nederland en het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP).

Lees verder

Kick-off webinar waterstof Frankrijk

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen en zakenkansen van waterstof op de Franse markt? Meld u dan aan voor het Kick-off webinar waterstof Frankrijk op 23 maart.

De Franse regering heeft in 2020 haar nationale waterstofstrategie gepresenteerd. Hierin is ruim 7 miljard euro beschikbaar gesteld tussen nu en 2030, voor de ontwikkeling van een koolstofarme waterstofindustrie. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven.

Lees verder

Inputsessie voor handelsmissie AI België

Heeft uw AI start-up behoefte aan contact met Belgische organisaties? Of bent u op zoek naar informatie over AI in België? Meld u dan aan voor deze inputsessie op 23 maart.

Eind 2020 heeft KPMG een marktstudie gedaan naar naar AI (artificial intelligence) in België. Dit is gebeurd in opdracht van de Nederlandse ambassade in Brussel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De marktstudie schetst het Belgische AI-landschap en zoomt in op de volgende 3 thema's:

Lees verder

RVO stelt eLoket langer open voor WBSO aanvragen
WBSO foto jaarverslag 2019 thumb

RVO heeft de planning van de volledige overgang naar het nieuwe WBSO-aanvraagportaal bijgesteld. Naar verwachting kunt u medio september 2021 al uw WBSO-zaken regelen in het nieuwe aanvraagportaal.

Lees verder

Nieuwe hulpmiddelen voor verduurzamen met energieprestatiecontracten

Energieprestatiecontracten zorgen voor verduurzaming en energiebesparing.

Lees verder