maandag 15 maart 2021

Lampen24.nl naar de beurs

Lampen24.nl naar de beurs
Luqom Group, de Europese bedrijvengroep waar ook Lampen24.nl toe behoort, wil naar de beurs. Een andere optie is dat investeerder 3i zijn belang aan een derde partij verkoopt.
Lees verder

Politie.nl werkt meer publieksgericht
De politie heeft haar site verbeterd. Die kijkt meer naar wat bezoekers vragen en minder naar de informatie die de organisatie wil brengen. Eerste stap is de themapagina's opdelen in afzonderlijke informatieblokken.
Lees verder

Infographic: geen langdurige impact van coronacrisis op toekomst Gen Z
Nieuw onderzoek van economisch onderzoeksbureau Oxford Economics in samenwerking met Snap onthult dat, ondanks de uitdagingen waar jongeren nu mee te maken hebben, Generatie Z (mensen geboren tussen 1995 en 2010) er beter voor staat dan gedacht.
Lees verder

De toekomst van zoomen en facetimen: tijd voor echte innovatie
Corona zorgde in 2020 voor de doorbraak van videovergaderen en beeldbellen. Het gebruik van Zoom, Teams en Meet ging door het dak. De weinige spelers moesten snel inspelen op de enorme vraag. Nu is het moment aangebroken voor echte innovatie.
Lees verder

Bpost zet CEO Van Avermaet aan de kant
De raad van bestuur van Bpost heeft CEO Jean-Paul Van Avermaet aan de kant gezet nadat de federale regering zondag zijn onmiddellijke ontslag had geƫist. Bpost is nog altijd grotendeels in handen van de Belgische Staat.
Lees verder

Nederlandse creatieve industrie breed vertegenwoordigd op virtueel SXSW 2021
New Dutch Wave (NDW) brengt ook dit jaar een selectie van Nederlandse beleidsmakers, ondernemers en de creatieve industrie naar South By South West (SXSW).
Lees verder

Joep Hendriks nieuwe directeur Maas platform Rivier
Vanaf 1 april start Joep Hendriks als directeur van Rivier, een joint venture van vervoerders RET, HTM en NS. Met dit initiatief willen de vervoerders het voor reizigers makkelijker maken om een reis met verschillende vervoermiddelen in een keer online te plannen, boeken en betalen.
Lees verder

BenQ-monitor met 4K en Thunderbolt
BenQ heeft een nieuwe monitor in zijn DesignVue-lijn aangekondigd. De PD2725U is met name bedoeld voor (web)ontwerpers en fotografen. De monitor heeft een niet misselijke resolutie van 3.840 x 2.160 pixels.
Lees verder

Reisorganisaties vrezen vervaldatum reisvouchers
Online reisorganisaties vrezen de aanstaande vervaldatum van reisvouchers die een jaar geleden door reisbrancheorganisatie ANVR werden uitgegeven als alternatief voor het direct terugbetalen van de talloze reizen die geannuleerd moesten worden vanwege de pandemie.
Lees verder