dinsdag 9 maart 2021

Jaaromzet CM.com groeit tot 142 miljoen (+47%)

Jaaromzet CM.com groeit tot 142 miljoen (+47%)
Techbedrijf CM.com heeft de verkopen vorig jaar met de helft zien stijgen. Het coronavirus brengt een grote nieuwe klantengroep met zich mee: de minder technische maar qua services wel veeleisender afnemer.
Lees verder

Webshopfraude in Belgiƫ verviervoudigd in 2020
Vorig jaar werd in Belgiƫ voor 21 miljoen aan webshopfraude gemeld. De cijfers van FOD Economie zijn onverwacht hoog. Zo bedroeg de schade in 2019 nog maar 5,2 miljoen euro.
Lees verder

Rotterdamse culi-site 'De Buik' naar Utrecht
De Buik van Rotterdam treft voorbereidingen voor de lancering in Utrecht, de tweede satelliet buiten thuismarkt Rotterdam. Dat gebeurt binnenkort, aldus de mede-oprichter Gijsbregt Brouwer, en daarna in meer andere steden.
Lees verder

Meer mediasamenwerking in Beieren als tegenwicht voor grote platforms
Beierse bedrijfsverenigingen willen een samenwerking tussen publieke en private media als tegenwicht voor internationale platformbedrijven als Facebook en Google.
Lees verder

Vinted grootste digitale tv-adverteerder in 2020
Vinted, een app om kleding te kopen en verkopen, was in 2020 het internetbedrijf dat het meeste budget uitgaf aan tv-reclame.
Lees verder

Franse klacht over gepersonaliseerde reclame Apple
De Franse organisatie France Digitale, die startende ondernemingen bijstaat, heeft een klacht ingediend bij privacytoezichthouder CNIL vanwege gepersonaliseerde reclame voor zijn eigen diensten.
Lees verder

Veilig uit eten met online coronavirus tool
Wetenschappers van Wageningen University & Research, de TU Delft en het Erasmus MC hebben een online tool ontwikkeld om vast te stellen hoe binnenruimtes coronaproof ingericht en gebruikt kunnen worden.
Lees verder

10 miljoen Franse huishoudens hebben glasvezel
Meer dan 10 miljoen Franse huishoudens zijn nu via glasvezel verbonden met internet. Volgens de toezichthouder Arcep hebben precies 10,4 miljoen consumenten voor glasvezel gekozen, waaronder 3,3 miljoen nieuwe abonnees alleen al in 2020.
Lees verder

McAfee verkoopt zijn zakelijke divisie
Online beveiliger McAfee gaat zich enkel nog op software voor consumenten richten. De zakelijke divisie wordt verkocht aan een investeringsmaatschappij voor 4 miljard dollar.
Lees verder