vrijdag 12 maart 2021

Green Deal H2-Wijken verkent gebruik waterstof in gebouwde omgeving

Green Deal H2-Wijken verkent gebruik waterstof in gebouwde omgeving

3 organisaties uit de energiesector en 7 overheden ondertekenden op 12 maart 2021 de Green Deal 'H2-Wijken: Naar praktische toepassing van waterstof als warmtevoorziening in woonwijken'.

Lees verder

"Zorg op afstand een bijzondere en belangrijke stap"

David Oei, huisarts in Rotterdam Crooswijk, maakte gebruik van de noodregeling SET Covid-19 2.0 en zet daarmee structureel in op digitale toepassingen voor zorg op afstand. "De subsidie geeft ons de mogelijkheid innovatie binnen de zorg op een professionele manier te ondersteunen. Dat is fantastisch."

Lees verder

Octrooiblog: over onhackbare stemmachines en de kracht van het rode stempotlood
Rood potlood thumb

Het rode stempotlood viert dit jaar zijn honderdjarig bestaan. En in al die tijd heeft het niets aan kracht ingeboet. Best knap, eigenlijk.

Lees verder

TVL Q2 2021 vergoedt 100% van de vaste lasten

Het kabinet heeft besloten om de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor het 2e kwartaal van 2021 verder uit te breiden. Het subsidiepercentage stijgt naar 100%. Dit was 85%.

Lees verder

Webinar kansen rond duurzaam bouwen in Duitsland

Wilt u meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen in Duitsland? Neem dan op 29 april deel aan dit webinar.

Tijdens dit webinar krijgt u een overzicht van de Duitse markt. Ook hoort u over trends en financieringsmogelijkheden. Daarnaast gaat het over specifieke technologie├źn.

Lees verder