donderdag 4 maart 2021

Grand Italia en Havas Media zetten samenwerking voort

Grand Italia en Havas Media zetten samenwerking voort
Havas Media behoudt GB Foods als klant, hier vooral bekend van Grand Italia. Havas is al tien jaar verboden aan GB Foods, een top 5 voedseladverteerder in ons land.
Lees verder

Rutger Tuit (Google): 'Voorlopig blijven digitaal en lineair van elkaar gescheiden'
Met de lancering van YouTube Select in Nederland zet Google in op kant-en-klare reclamepakketten middels striktere videocuratie. "Adverteerders laten hun eigen 'premium' voorkeuren los en kiezen voor de zekerheid van merkgeschiktheid", zegt Agency Partnership Leader Rutger Tuit hierover in het maartnummer van Emerce magazine.
Lees verder

Proximus brengt glasvezel naar Brugge
Brugge wordt geleidelijk van glasvezel voorzien. Tegen 2028 wil Proximus dekking bieden aan meer dan 63.000 woningen en bedrijven in Brugge.
Lees verder

Google gestopt met verkoop Cardboard VR-bril
De Google Store is gestopt met de verkoop van zijn Google Cardboard VR-bril. Dat was in de begintijd van mobiele VR een mooi alternatief voor dure headsets.
Lees verder

Brave lanceert privacyvriendelijke zoekmachine
Brave, de privacygerichte browser die mede is opgericht door ex-Mozilla CEO Brendan Eich, gaat een eigen zoekmachine voor desktop en mobiel lanceren.
Lees verder

Google: 'Geen tracking meer voor persoonlijke reclame'
Google bevestigt nog eens dat het afstand neemt van het laten tracken en profileren via Chrome van gebruikers voor reclamedoeleinden.
Lees verder

Datacenter van Microsoft in Noord Holland mogelijk illegaal
De provincie Noord Holland heeft aangekondigd een handhavingsprocedure te starten tegen Microsoft om het datacenter op industrieterrein Agriport A7. Het […]
Lees verder

Zynga neemt gamemaker Echtra over
Gaminguitgever Zynga neemt Echtra Games uit San Francisco over, vooral bekend vanwege Torchlight III, een game die beschikbaar is op Steam, XBox One, PS4 en Nintendo Switch.
Lees verder

Deliveroo in Londen naar de beurs
Maaltijdbezorger Deliveroo gaat toch in zijn thuismarkt Engeland naar de beurs, al bewijst Amsterdam zich sinds de brexit als een populair platform voor aandelenhandel.
Lees verder