woensdag 3 maart 2021

Emerce magazine #182 is uit, lees hem gratis

Emerce magazine #182 is uit, lees hem gratis
Het nieuw verschenen maartnummer van Emerce magazine is – naast de gebruikelijke fysieke distributie – kosteloos te lezen als digitale variant.
Lees verder

Uber in Brussel gemuilkorfd
Een fikse tegenslag voor Uber in Brussel. Het stadsbestuur heeft bepaald dat Uber-chauffeurs geen ritten meer mogen aanvaarden via de app. Bovendien moet een verzoek voor een rit minimaal drie uur van tevoren worden ingediend.
Lees verder

CM.com koopt PayPlaza om omnichannel kassabusiness
Techbedrijf CM.com neemt voor tien miljoen euro de verkoper van kassasystemen PayPlaza over.
Lees verder

Beursapp Robinhood zelf naar de beurs
Beursapp Robinhood, een van de hoofdrolspelers in de beursgekte rond fondsen als GameStop en AMC Entertainment, wil versneld naar de beurs.
Lees verder

Nog maandenlang productieproblemen bij PlayStation 5 verwacht
De PlayStation 5 zal voorlopig maar mondjesmaat beschikbaar zijn als gevolg van een tekort aan computerchips. Dat heeft Jim Ryan, de CEO van de gamingdivisie van Sony (Sony Interactive Entertainment), gezegd tegen de Financial Times.
Lees verder

Stationswinkels bezorgen via Thuisbezorgd
De stationswinkels van Julia's zijn deze week begonnen met bezorgen aan huis, zodat reizigers niet alleen onderweg 'kunnen genieten van hun favoriete Italiaanse pasta of broodje'. NS werkt hiervoor samen met Thuisbezorgd.nl.
Lees verder

Amerika grootste markt voor HelloFresh
Meer dan de helft van de omzet van HelloFresh genereert het bedrijf in de VS. Het aantal klanten op de andere markten groeide daarentegen harder.
Lees verder

Ruim 1 miljoen Nederlandse gebruikers voor Clubhouse
Ruim 1 miljoen Nederlanders gebruiken Clubhouse, volgens onderzoek van MeMo². Met een maandbereik van meer dan 8 procent zijn met name de mannelijke jongeren verantwoordelijk voor de snelle adoptie van het audioplatform.
Lees verder

CDA wil geen Minister voor Digitale Zaken
Het CDA wil geen minister voor Digitale Zaken omdat een dergelijk departement te veel op zichzelf zou staan. "Digitalisering zit in de haarvaten van de maatschappij", aldus Mona Keijzer.
Lees verder