vrijdag 5 maart 2021

Eerste Amazon Fresh buiten VS in gebruik genomen

Eerste Amazon Fresh buiten VS in gebruik genomen
Amazon heeft donderdag zijn eerste Amazon Fresh-winkel buiten de VS in gebruik genomen. De winkel in Londen zal de Just Walk Out-technologie gebruiken die voorheen alleen werd gebruikt in Amazon Go-gemakswinkels in de VS.
Lees verder

Nieuw cybersecurity-centrum op Universiteit Twente: TUCCR
De Universiteit Twente lanceert vandaag samen met het bedrijfsleven een nieuw expertisecentrum voor cybersecurity: Twente University Centre for Cybersecurity Research (TUCCR). In dit publiek-private centrum slaan professionals, ondernemers, onderzoekers en studenten de handen ineen voor cybersecurity-onderzoek.
Lees verder

Deventer heeft snelste internet van Nederland, Roosendaal het langzaamst
Met een gemiddelde van 157 mbit/s had Deventer in 2020 de hoogste downloadsnelheid van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de website ProviderCheck.nl. Roosendaal eindigt onderaan met een gemiddelde downloadsnelheid van 51,7 mbit/s.
Lees verder

Releasecyclus Google Chrome omhoog
Google geeft sneller nieuwe versies vrij van zijn browser Chrome. In plaats van elke zes weken wordt vanaf Chrome 94 elke maand een nieuwe browserversie uitgebracht.
Lees verder

Facebook News vanaf mei in Duitsland
In mei wordt Facebook News gelanceerd in Duitsland. Meer dan 100 mediamerken zijn dan vertegenwoordigd op het sociale netwerk.
Lees verder

Albert Heijn en Selecta starten met uitrol onbemande to go's
De komende weken openen de eerste twintig Albert Heijn to go's op verschillende kantoorlocaties in Nederland. Daarnaast steekt het concept ook meteen de grens over naar Belgiƫ: daar krijgt het kantoor van Selecta de primeur, gevolgd door minimaal 25 andere kantoorlocaties later dit jaar.
Lees verder

E-fulfilment center Jumbo in Bleiswijk uitvalbasis Noord en Zuid Holland
In de loop van 2021 zullen Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland vanuit het nieuwe e-fullfillment center van Jumbo in Bleiswijk worden beleverd. Het centrum werd afgelopen week in gebruik genomen.
Lees verder

Eventplatform Hopin ontvangt investering van 400 miljoen
Het virtuele eventplatform Hopin ontvangt een investering van 400 miljoen dollar. "Van nul omzet in maart 2020 naar zeventig miljoen in maart 2021." Oprichter Johnny Boufarhat vertelt hoe Hopin profiteert van het coronavirus.
Lees verder

Twitter test nieuwe koopknop
Twitter test een nieuwe manier om tweets te linken naar e-commerce productpagina's, zoals producten in een Shopify-winkel.
Lees verder