maandag 8 maart 2021

Docenten aan het woord: ondernemerschapsonderwijs in de praktijk

Docenten aan het woord: ondernemerschapsonderwijs in de praktijk

Ondernemerschapsonderwijs staat of valt met ondernemende docenten. Zij zijn bepalend voor de ontwikkeling van de ondernemende vaardigheden van hun leerlingen. In een serie van 7 portretten laat O2LAB enthousiaste docenten aan het woord. Wat zijn hun drijfveren, visies en dromen?

Hieronder vindt u 3 inspirerende verhalen van docenten uit deze reeks. Alle portretten vindt u in het e-book, onderaan deze pagina. 

"Door ondernemerschapsonderwijs zie je vlammetjes aangaan in de klas"

VO docent Petra Zevenbergen geeft les aan het Haganum Gymnasium in Den Haag.

Lees verder

Ask Them Anything sessie met ondernemende vo-docenten

Goed ondernemerschapsonderwijs staat of valt met ondernemende docenten. Ga tijdens deze Ask Them Anything (ATA) sessie in gesprek met ondernemende vo-docenten over wat nu een docent een ondernemende docent maakt. Zij spelen namelijk een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de ondernemende vaardigheden van studenten.

Lees verder

TVL Q1 2021: 60% van de aanvragen binnen 1 week uitbetaald

Tot nu toe deden ruim 66.000 ondernemers een aanvraag voor het eerste kwartaal van 2021 van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL Q1 2021).

Lees verder

Webinar Intellectueel Eigendom – introductie van IE in bedrijfsstrategie

Gebruik uw IE-rechten optimaal om uw bedrijfsdoelen te behalen. 

Met een goede intellectueel eigendomsstrategie ondersteunt u uw bedrijfsstrategie en voegt u meerwaarde toe aan uw bedrijf.

Tijdens dit webinar leert u:

Lees verder

Webinar IE-valkuilen bij samenwerken

Heeft u als ondernemer wel eens samengewerkt met andere partijen bij uw innovatietraject? En liep u daarbij tegen problemen aan, bijvoorbeeld over wie de eigenaar is van het intellectueel eigendom en de verdeling van kosten en risico's? Meld u dan aan voor dit webinar en kom meer te weten over samenwerking en intellectueel eigendom (IE).

Lees verder