vrijdag 26 maart 2021

Digitale netwerkbijeenkomst VIVET

Digitale netwerkbijeenkomst VIVET

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de VIVET-projecten. We praten u bij over de tussentijdse resultaten. U hoort meer over de plannen voor komend jaar. Ook is er tijd om digitaal te netwerken.

Lees verder

Lessen van 2 jaar hernieuwbare energie op rijksgrond

De Leerervaringen 2020 van het pilotprogramma Hernieuwbare energie op rijksgrond is beschikbaar.

Lees verder

Nederlands bedrijf en West-Bengalese vrouwelijke ondernemers zorgen voor schoon drinkwater

In de Indiase deelstaat West-Bengalen kampt een gemeenschap van ruim 5.000 mensen met ernstige drinkwaterproblemen.

Lees verder

Webinar zakendoen in de circulaire economie van Polen

Bent u als ondernemer actief in de circulaire economie en geïnteresseerd in zakendoen in Polen? Doe dan op 8 april mee aan dit webinar!

Het webinar gaat in op een sectorstudie, die de kansen voor Nederlandse bedrijven op het gebied van circulaire economie uitlicht. U hoort wat de stand van zaken is, in welke sectoren de meeste kansen liggen en hoe u deze sectoren het beste benadert. Als u meedoet aan het webinar, krijgt u bovendien aan het einde van het webinar het hele rapport.

Lees verder

Doe mee met het Holland Paviljoen op de duurzame beurs Ökoindustria

Bent u een innovatieve ondernemer op het gebied van duurzaamheid en wilt u internationaal uitbreiden? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen tijdens de duurzame beurs Ökoindustria op 28, 29 en 30 april.

Ökoindustria

De Ökoindustria is een toonaangevende regionale beurs die zich richt op de duurzame economie.

De beurs gaat over alle aspecten van duurzaam ondernemen, van milieutechnologie, afval- en watermanagement en slimme mobiliteit tot circulaire economie. Het biedt een platform voor Hongaarse en internationale groene ondernemers om elkaar te ontmoeten.

Lees verder