woensdag 10 maart 2021

DHL lanceert trackingapp

DHL lanceert trackingapp
DHL Parcel lanceert een app om pakketten te volgen, te versturen en de bezorging te kunnen wijzigen.
Lees verder

Chrome OS bestaat tien jaar
Chrome OS, de systeemsoftware voor Chromebooks, is tien jaar oud. Google viert deze verjaardag met de release van versie 89 en diverse nieuwe functies.
Lees verder

Dropbox koopt DocSend
Dropbox is van plan om DocSend over te nemen voor een bedrag van 165 miljoen dollar. Daarmee krijgt het een dienst in huis waarmee gebruikers op een gegarandeerd veilige manier documenten kunnen delen.
Lees verder

Gigabit snelheden bij Ziggo in Rijswijk
Ziggo biedt vanaf deze week 1 gigabit snelheden aan aan 28.000 huishoudens en bedrijfspanden in Rijswijk.
Lees verder

PostNL onthult nieuwe gerobotiseerde pakketaumaat
In de Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn in Utrecht is vandaag een slimme pakketautomaat van PostNL in gebruik genomen. Deze is in staat om volledig gerobotiseerd pakketten uit te geven en aan te nemen.
Lees verder

LinkedIn stopt nieuwe accountregistraties in China
LinkedIn, een van de weinige Amerikaanse sociale netwerken die beschikbaar zijn voor Chinese gebruikers op het vasteland, accepteert voorlopig geen nieuwe inschrijvingen meer in China vanwege wetgeving.
Lees verder

Berichtendienst Sky ECC: 'Wij zijn helemaal niet gekraakt'
Berichtendienst Sky ECC ontkent in alle toonaarden dat de dienst is gekraakt door de recherche in BelgiĆ« en Nederland. Gisteren […]
Lees verder

Verzadiging dreigt voor 4G-netwerk in Brussel
In Brussel dreigen de 4G-netwerken voor mobiele telefonie al dit jaar overbelast te geraken. Daarvoor waarschuwt toezichthouder BIPT.
Lees verder

Microsoft Edge Legacy-ondersteuning eindigt
Microsoft heeft de ondersteuning voor zijn originele Microsoft Edge-browser gestaakt. Er komen geen beveiligingsupdates meer. In plaats daarvan heeft het bedrijf de Chromium Edge browser uitgerold.
Lees verder