vrijdag 26 maart 2021

Chrome gaat standaard https in adresbalk gebruiken

Chrome gaat standaard https in adresbalk gebruiken
De volgende versie van Google Chrome zal standaard https in de adresbalk gebruiken. Wanneer gebruikers een regulier webadres invoeren, zal de browser standaard eerst via http verbinding proberen te maken.
Lees verder

Mannen aangehouden voor oplichting met postpakketten
Vier mannen uit Ootmarsum, Enschede, Westervoort en Dinxperlo zijn dinsdag op heterdaad in Nijmegen aangehouden. Zij worden verdacht van oplichting met postpakketten.
Lees verder

Pink Marketing, P√ľnktlich en PEXI samen verder als P3 Agency
De bureaus Pink Marketing, P√ľnktlich en PEXI gaan samen op in het nieuw te vormen P3 Agency. Van een fusie is strikt genomen geen sprake, want het gaat om drie zusterbedrijven.
Lees verder

Nieuw techfonds voor de Belgische markt
Ruth Janssens, de ex-CEO van Small Teaser, en Sara Lambrechts, ex-GIMV en investment manager bij The CoFoundry, richten een nieuw Belgisch techfonds op. Morrow Ventures hoopt 25 miljoen euro op te halen.
Lees verder

Boodschappen-app Gorillas bevestigt nieuwe investeringsronde
De Berlijnse start-up Gorillas krijgt 240 miljoen euro om zijn boodschappen-app verder uit te rollen in Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en activiteite op te starten in Frankrijk
Lees verder

FonQ grote winnaar Shopping Awards 2021
FonQ is de grote winnaar van de Shopping Awards. De woonwebwinkel won een Shopping Award in de categorie 'Wonen' en is uitgeroepen tot DHL Beste Webwinkel 2021. Andere winnaars zijn Albert Heijn, Zooplus, Omdat, Gaslicht.com en Greetz.
Lees verder

Consumenten niet happig op chatbots bij klantenservice
De kennelijke technology push bij helpdesken van webwinkels en andere instanties schrikt veel consumenten af. De bots zijn niet goed genoeg en laten een suboptimale gebruikerservaring achter.
Lees verder

Online modehuizen merken gevolgen corona
Ook online fashionretailers merken de gevolgen van corona, zo blijkt uit onderzoek van betaalbedrijf Mollie.
Lees verder

Nieuwe HT-S40R soundbar van Sony
Sony lanceert de HT-S40R– een krachtige nieuwe geluidsinstallatie voor een 'echt cinemageluid' in de woonkamer.
Lees verder