maandag 22 maart 2021

Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico

Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico

Geef uw bedrijf een boost met nieuwe activiteiten in de Verenigde Staten, Canada of Mexico. Doe mee aan de online Business Week van 6 tot en met 8 april. Ontdek kansen voor de sectoren gezondheid, plantaardige eiwitten, tech, waterstof, automotive en circulaire economie.

Bent u al actief op deze kansrijke markten of wilt u deze betreden? Meld u nu aan voor de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico.

Lees verder

Bijeenkomst extra MOOI-openstelling Systeemoplossingen Hernieuwbare Elektriciteit

Heeft u innovatieve ideeën en oplossingen voor grootschalig opwekken van duurzame energie? Bent u op zoek naar partners en financiering? Neem dan deel aan deze online informatie- en matchmaking-bijeenkomst MOOI-SIGOHE.

Lees verder

InnovatieExpo 2021

Bent u benieuwd welke innovaties Nederland in huis heeft op het gebied van energie, circulaire economie, verstedelijking en mobiliteit? Laat dan uw creativiteit prikkelen en ontmoet toonaangevende innovators, bewindspersonen en jong talent op de InnovatieExpo 2021.

Op 8 april 2021 komt hét innovatienetwerk van Nederland samen tijdens deze online expo.

Lees verder

Eerste vaststellingen TVL Q4 2020 de deur uit

De vaststelling van TVL Q4 2020 is op 18 maart gestart. 78.000 ondernemers ontvangen in de komende weken een vaststellingsverzoek en het resterende deel van de TVL Q4 tegemoetkoming.

Lees verder

5 nieuwe mkb-werkplaatsen

Mkb'ers die hulp willen bij het maken van een digitaliseringsslag kunnen sinds eind februari terecht bij 5 nieuwe mkb-werkplaatsen, wat het totaal op 17 brengt.

Lees verder