woensdag 10 maart 2021

bpost opent innovatiecentrum in Mechelen

bpost opent innovatiecentrum in Mechelen
De bedrijfsopbrengsten van bpost over het vierde kwartaal bedragen 1,194 miljoen euro, 7,2 procent meer in vergelijking met dezelfde periode van vorig jaar. Het bedrijfsresultaat komt uit op 60,5 miljoen.
Lees verder

Enorm datalek persoonsgegevens NAM
De Nederlandse Aardgas Maatschappij NAM meldt een grootschalig datalek, waarbij wereldwijd van vele bedrijven en instanties allerlei informatie is ontvreemd door hackers. Dat kon gebeuren door een beveiligingslek in software van de firma Accellion.
Lees verder

Amazon bouwt eerste distributiecentrum in Nederland
Amazon bouwt een nieuw distributiecentrum op het grensoverschrijdende bedrijventerrein Avantis in Heerlen. Het distributiecentrum opent in het najaar van 2021 en levert meer dan 500 nieuwe banen op. Het distributiecentrum richt zich in eerste instantie volledig op de Duitse markt.
Lees verder

Nederland nog maar kleine markt voor Just Eat Takeaway
Just Eat Takeaway heeft wereldwijd 60 miljoen actieve gebruikers. Zeventig procent daarvan bestelt regelmatig bij de inmiddels 244.000 aangesloten restaurants, zo blijkt uit vanochtend gepubliceerde jaarcijfers.
Lees verder

PS5-controller laat steken vallen
Het zit Sony niet mee. Door het wereldwijde chiptekort kan het bedrijf minder PlayStations 5 uitleveren. Maar ook wie de console al wel heeft kunnen bemachtigen ondervindt problemen met de PS5-controller DualSense 5.
Lees verder

Nederland kijkt steeds minder live tv, wel meer videostreams
Nederland is, gemeten in tijd, meer televisie gaan kijken. Een derde van de kijktijd op televisie is echter niet live, maar wordt steeds vaker gegund aan niet-zenders als Disney+, Videoland en Amazon Prime.
Lees verder

'Crisp wil naar Duitsland'
Online supermarkt Crisp bereidt zich, volgens bronnen van het Handelsblatt, voor op uitbreiding naar de Duitse markt.
Lees verder

Dominique Leroy uit raad Ahold Delhaize
Dominique Leroy, voormalige topvrouw bij Proximus, vertrekt uit de raad van bestuur van Ahold Delhaize.
Lees verder

Nederlanders ervaren meer problemen met buitenlandse websites
De leveringsproblemen bij buitenlandse webshops nemen toe. Maar liefst driekwart van de Nederlanders heeft problemen ervaren met een bestelling bij een buitenlandse webshop, een toename van 5 procent ten opzichte van vorig jaar. Dat blijkt uit onderzoek van MasterCard.
Lees verder