maandag 1 maart 2021

Bol.com heeft Trustpilot verbannen

Bol.com heeft Trustpilot verbannen
Bol.com toont sinds kort niet langer de sterrenrating van Trustpilot op zijn webpagina. De beoordeling zou volgens de retailer onbetrouwbaar zijn.
Lees verder

Brugge laat digitale 3D-kopie van de stad maken
In Brugge zal het stadsbestuur tegen het einde van dit jaar een digitale 3D-versie van de stad hebben, zo meldt de VRT. Via computersimulatie zal elke straat te zien en je zal er ook dingen kunnen uittesten.
Lees verder

Streaming muziek nu 83 procent van de muziekomzet in VS
In het afgelopen coronajaar werd er nauwelijks nog live muziek gespeeld, maar volgens de Recording Industry Association of America steeg de totale omzet uit opgenomen muziek desondanks met 9,2 procent tot 12,2 miljard dollar in 2020.
Lees verder

Veel praktijk op Google Analytics User Conference
De Google Analytics User Conference geeft op aanstaande donderdag 4 maart veel beschouwingen en experttips over data-analytics, maar staat ook bol van praktische tips.
Lees verder

Uitgeverij BigSpark in handen van Shatho Beheer
De uitgever van AndroidPlanet.nl en iPhoned.nl, BigSpark uit Nijmegen, is overgenomen door de Rotterdamse investeerder Shatho Beheer. Financiƫle details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.
Lees verder

Blockchain geen wondermiddel bij digitale transformatie van agrifood
In potentie biedt blockchain veel kansen voor het verbeteren van transparantie, traceerbaarheid, efficiĆ«ntie, en de positie van de boeren en […]
Lees verder

Klarna haalt 1 miljard dollar op
De betaalprovider voor webwinkels Klarna heeft een miljard dollar opgehaald bij private investeerders. De waardering van het bedrijf lag daarbij op 31 miljard dollar, drie keer meer dan een half jaar geleden.
Lees verder

'Google Stadia mist interne doelen met grote marges'
Googles gamedivisie Stadia mist de interne maandelijkse doelen voor omzet en controlerverkopen met honderdduizenden, aldus Bloomberg.
Lees verder

Groot datalek bij Ticketcounter, ook hack bij InHolland
Gegevens van bezoekers van Diergaarde Blijdorp, Apenheul, Dierenpark Amersfoort en tientallen andere attractieparken liggen op straat. Kaartverkoper Ticketcounter wordt ook nog eens afgeperst voor 3 ton.
Lees verder