dinsdag 16 maart 2021

Berichtenapp Signal mogelijk geblokkeerd in China

Berichtenapp Signal mogelijk geblokkeerd in China
De versleutelde berichtenapp Signal lijkt in China niet langer te werken zonder het gebruik van een virtueel privénetwerk (VPN).
Lees verder

Rechtzaak Consumentenbond tegen Facebook start op 1 april
Op donderdag 1 april vindt de eerste zitting plaats in de rechtszaak die de Consumentenbond samen met Data Privacy Stichting heeft aangespannen tegen Facebook.
Lees verder

Zweeds Epidemic Sound vangt investering van 450 miljoen
De, zoals ze zelf zeggen, leverancier van 'de soundtracks van het internet' Epidemic Sound krijgt een investering van 450 miljoen dollar tegen een waardering van 1,4 miljard dollar. Het geld wordt gebruikt om meer muziekrechten te kopen en contentmakers makkelijker meer audio te laten ontdekken.
Lees verder

Zalando stelt verwachtingen bij na drie topmaanden
Zalando heeft in de eerste weken van dit jaar al zodanig veel verkocht dat het de verwachtingen voor het eerste kwartaal en de rest van het jaar fors opschroeft.
Lees verder

ACM: Mobility as a Service nog volop in ontwikkeling
Mobility as a Service (MaaS), diensten die het mogelijk maken voor reizigers om een reis van deur tot deur te plannen, boeken en betalen, is nog volop in ontwikkeling, zo blijkt uit een marktstudie van de ACM. Verschillende partijen in de markt weten elkaar steeds beter weten te vinden, maar er zijn nog veel knelpunten zijn.
Lees verder

'Bescherm jeugd tegen deelname Onlyfans'
Een Duitse mediawaakhond wil dat het voor niet-volwassenen moeilijker wordt om deel te nemen aan erotische platformen als Onlyfans en Fancentro. De kans is sexuele exploitatie van minderjarigen is nu te groot.
Lees verder

Ziggo voorziet bijna 110.000 huishoudens in Eindhoven van gigabit-internet
Ziggo biedt sinds vandaag in één klap razendsnel internet aan meer dan 110.000 huishoudens en bedrijfspanden in Eindhoven. Downloadsnelheden tot 1 gigabit per seconde zijn vanaf nu mogelijk in de gemeente.
Lees verder

NLZIET vernieuwt platform voor 'betere kijkervaring'
Na ruim een jaar ontwikkeling brengt NLZIET, het platform met programma's voor de publieke en commerciële omroep, een geheel nieuwe versie van haar platform uit. Met een nieuw uiterlijk, betere content display, rijkere live tv-ervaring en relevantere kijkaanbevelingen.
Lees verder

Katja Henneveld nieuwe country manager Adform
Katja Henneveld is per 1 maart aangesteld als country manager voor de Benelux en Frankrijk van het onafhankelijke reclametechnologieplatform Adform.
Lees verder