woensdag 24 maart 2021

Android-versie Clubhouse ‘binnen enkele maanden’

Android-versie Clubhouse 'binnen enkele maanden'
De Android versie van de populaire app Clubhouse laat niet lang meer op zich wachten. Volgens Clubhouse-medeoprichter Paul Davison duurt het hooguit nog een paar maanden.
Lees verder

Creatief bureau Buck opent in Amsterdam
Het internationaal bekende creatieve bureau Buck heeft zijn eerste Europese vestiging geopend in Amsterdam.
Lees verder

Pink marketing, Pünktlich en PEXI bundelen krachten
Digitaal marketing bureau Pink Marketing, creatief bureau Pünktlich en data- en adserving platform PEXI gaan onder de naam P3 geïntegreerde dienstverlening aanbieden op het gebied van media, creatie en data.
Lees verder

Cloudopslagbedrijf Box zou verkoop onderzoeken
Cloudopslagbeurs Box, vergelijkbaar met Dropbox, zoekt een koper. Het Amerikaanse bedrijf ging iets meer dan vijf jaar geleden naar de beurs voor 14 dollar per aandeel, maar een groot succes is het niet geworden.
Lees verder

Alibaba Cloud geeft gebruikers gratis twee terabyte opslagruimte
De gratisgrenzen van de Amerikaanse techgiganten verbleken bij wat Alibaba Cloud aan zijn particuliere eindgebruikers aan gratis opslagruimte geeft: twee terabyte.
Lees verder

ByteDance (TikTok) neemt gamebedrijf over
ByteDance, moederbedrijf van TikTok, neemt de in Shanghai gevestigde gamingstudio Moonton Technology over.
Lees verder

Emerce Retail: Hunkemöller test winkelen via videobellen
Hunkemöller test in Nederland het winkelen via videobellen in geselecteerde filialen. Zo kun je door persoonlijk contact met een lingerie expert je favoriete artikelen zien vanuit het comfort van je eigen huis. Dat vertelt Alexandra Legro (Hunkemöller) op Emerce Retail.
Lees verder

82 procent omzet Nederlandse muziekindustrie is streaming
Ondanks de turbulente marktomstandigheden door de coronapandemie realiseerde de Nederlandse muziekindustrie in 2020 een omzetgroei van 9,8 procent en komt daarmee uit op een bedrag van 225,8 miljoen euro. Het gros wordt verdiend met streaming. Dat blijkt uit vandaag gepresenteerde cijfers van branchevereniging NVPI.
Lees verder

Autoschadeherstelplatform Fixico haalt nieuwe financiering op
Autoherstelschadeplatform Fixico haalt nog eens 5 miljoen euro financiering op, waarmee de recente ronde op 12 miljoen euro uitkomt. De investeringsronde werd geleid door Autotech Ventures en alle bestaande aandeelhouders waaronder Finch Capital.
Lees verder