donderdag 25 februari 2021

VIA publiceert playbook ‘Marketplaces in het e-commercelandschap’

VIA publiceert playbook 'Marketplaces in het e-commercelandschap'
De Taskforce E-commerce van brancheplatform VIA publiceert vandaag het zogenaamde playbook 'Marketplaces in het e-commercelandschap'. Hiermee wil de taskforce meer inzicht bieden in de impact van marketplaatsen op de (online) retailbranche, de sterke en zwakke punten van marktplaatsen in kaart brengen en domeinspecifieke spelers uitlichten.
Lees verder

Winst Booking.com stort in met 99%
Booking.com zag de winst in 2020 historisch hard kelderen met 99 procent, maar wist netto onder de streep nog wel een positief resultaat te realiseren van 59 miljoen dollar.
Lees verder

Omzet 2020 Mediahuis Nederland: 485 miljoen euro
De advertentie-inkomsten daalden tot twintig procent, het aantal digitale abonnees steeg tot 34 procent en netto boekte Mediahuis een winst van 58,6 miljoen euro.
Lees verder

EU wil gratis roaming met tien jaar verlengen
De EU wil het verbod op roamingkosten nog eens met tien jaar verlengen. Het verbod ging in 2017 in.
Lees verder

Jules Hooijer en Ido Sharon versterken strategie Havas
Havas Amsterdam heeft twee seniors, Ido Sharon en Jules Hooijer, aangetrokken. Hooijer is de nieuwe Strategy Lead van het bedrijf.
Lees verder

Telegram Messenger gaat modereren
Telegram Messenger gaat strenger optreden tegen misbruik. Gebruikers kunnen binnenkort spam, geweld, kindermisbruik, pornografie en andere schadelijke berichten melden, vermoedelijk om te voorkomen dat de app uit de appwinkels wordt gehaald, zoals eerder met Parler gebeurde.
Lees verder

CameraNU opent winkel in Rotterdam
CameraNU.nl opent binnenkort een nieuwe winkel in Rotterdam. In de coronaperiode hebben veel mensen hun oude hobby opgepakt of hebben een nieuwe hobby gevonden. Dit ziet CameraNU.nl duidelijk terug in de cameraverkoop.
Lees verder

Fantasy voetbalspel Sorare haalt 40 miljoen op
Het verzamelen van en spelen met voetbalplaatjes krijgt met een heel andere dimensie als je dat combineert met blockchain en support van de Europese topclubs. Investeerders zien er geld in en steken veertig miljoen euro in het Franse Sorare.
Lees verder

Coinbase vraagt beursnotering aan
Het geldwisselkantoor en gateway voor cryptomunten Coinbase vraagt een notering op de Amerikaanse beurs aan.
Lees verder