vrijdag 5 februari 2021

Symposium over Automotive en Fotonica

Symposium over Automotive en Fotonica

Bent u actief op het gebied van fotonica? Wilt u meer weten over de fotonicakansen in mobiliteit/automotive en meer horen over de kansen op dit gebied in Duitsland en Israël? Meld u dan aan voor dit symposium.

Fotonica is één van de sleuteltechnologieën. Deze technologie kan ons helpen om grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken.

Lees verder

Kansenwebinar Water voor de landbouw in de Maghreb

Bent u actief op het gebied van duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van water in de landbouw? Ontdek uw kansen in Marokko, Algerije en Tunesië tijdens het online kansenseminar op 9 maart!

Tijdens dit webinar delen we de resultaten van de recente marktstudie over water en landbouw in de Maghreb en kunt u in gesprek met experts en landbouwraden.

Lees verder

Sanitronics: "Ik sluit online deals met Saoudi-Arabië, maar doe liever persoonlijk zaken"

Sanitronics maakt, verkoopt en installeert wereldwijd zelfreinigende toiletten. In tegenstelling tot veel andere internationaal opererende bedrijven, is Sanitronics sterk gegroeid sinds de coronapandemie de kop op stak. Niet vreemd, aangezien hygiëne allesbepalend is bij de bestrijding van het virus.

Net als mede-ondernemers is het bedrijf overgestapt van face-to-face zakendoen naar digitaal netwerken. Online deals sluiten lukt, maar fijn en efficiënt is het niet wat CEO Coen betreft. "Even aan elkaar snuffelen is er niet meer bij."

Lees verder

OBM Legal Consulting: "Geef niet op en probeer harder"

Ontmoet Opal Morales, een internationale vrouwelijke ondernemer pur sang. Op haar 29e opende ze haar eerste bedrijf in internationaal handelsrecht in Madrid. Als specialist in buitenlandse handel kent ze de uitdagingen waar bedrijven voor staan, vooral als het gaat om internationaal ondernemen.

Lees verder

Aantal aanvragen voor Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) verdubbeld in laatste kwartaal 2020

Ruim 90.000 ondernemers en zelfstandigen dienden een aanvraag in voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten voor het laatste kwartaal van 2020 (TVL Q4 2020).

Lees verder