dinsdag 23 februari 2021

Politie waarschuwt voor oplichting met pakketbezorgdiensten

Politie waarschuwt voor oplichting met pakketbezorgdiensten
De politie ziet de afgelopen maanden een stijging van het aantal aangiftes van oplichting via berichten die zogenaamd van pakketbezorgdiensten afkomstig zouden zijn.
Lees verder

Willem-Albert Bol wordt CEO bij Abovo Maxlead
Willem-Albert Bol verlaat DPG Media om CEO te worden bij Abovo Media. Hij krijgt daarmee de algemene leiding over het grootste onafhankelijke marketing- en media-adviesbureau van Nederland.
Lees verder

ING heeft populairste bankiersapp
De ING bankieren app staat op ruim vier van de tien Nederlandse smartphones geïnstalleerd, zo blijkt uit het Dutch Apps Market rapport van Telecompaper over het vierde kwartaal van 2020. Het is daarmee de populairste bankiersapp.
Lees verder

Klant HelloFresh krijgt Coca Cola-fles met urine
Maaltijdbezorger HelloFresh is in verlegenheid gebracht nadat een Britse sportjournalist Oliver McManus zondag in de bestelde maaltijddoos een Coca Cola-fles met urine aantrof.
Lees verder

Facebook gaat weer nieuwsberichten doorgeven in Australië
Facebook heeft toegezegd toch weer nieuwsberichten te gaan plaatsen op de tijdlijn voor Australische gebruikers. Dit na onderhandelingen met Minister van Financiën Josh Frydenberg.
Lees verder

Tammevogels.nl boos op Radar: 'Landverraders vertegenwoordigd door de staatsomroep!'
Een (online) vogelkweker is niet blij met het bezoekje dat het consumentenprogramma Radar bracht aan zijn woonhuis in Krimpen aan de IJssel.
Lees verder

Bits of Freedom start Korte Cursus Manipulatie sociale media
Bits of Freedom is de campagne Korte Cursus Manipulatie gestart. Daarmee wil de organisatie meer platformwijsheid creëren bij de internetgebruiker.
Lees verder

Consumentenbond: Meer klachten over pakketbezorgers
De Consumentenbond ontving in 2020 44 procent meer klachten over pakketbezorgers dan het jaar ervoor. Ruim de helft ging over PostNL en over pakketten die nooit werden afgeleverd.
Lees verder

LinkedIn werkt aan freelancerplatform Marketplaces
LinkedIn wil binnenkort een nieuw platform lanceren waarop freelancers hun diensten kunnen aanbieden, genaamd Marketplaces. De nadruk zou komen te liggen op softwareontwikkeling, marketing en boekhouding.
Lees verder