vrijdag 12 februari 2021

Philips Sound lanceert nieuwe sportmodellen in eerste helft 2021

Philips Sound lanceert nieuwe sportmodellen in eerste helft 2021
Philips Sound lanceert in de eerste helft van het jaar vier nieuwe draadloze sportmodellen.
Lees verder

Videobellen vaker gebruikt op smartphone sinds corona uitbraak
Drie miljoen Nederlanders maakte in het vierde kwartaal van 2020 dagelijks gebruik van de (video)bel-functie in WhatsApp. Dat blijkt uit het onlangs verschenen Dutch Apps Market-rapport van Telecompaper over het vierde kwartaal van 2020.
Lees verder

NPO onderzoekt (financiële) haalbaarheid van het verhogen van de beeldkwaliteit van NPO Start
'Prima content van de publieke omroep wordt verkwanseld door de blauwgestofte techneuten van de NPO'. Het is een van de vele negatieve reacties op de NPO Start (Plus) app die zowel bij de Apple App Store als Android Play Store maar twee sterren krijgt. Maar wat er echt uitspringt is de matige beeldkwaliteit. En het lijkt wel alsof die sinds corona nog slechter is geworden.
Lees verder

Opkoper van Amazon-shops haalt 150 miljoen op
Het Berlijnse bedrijf Branded haalt 150 miljoen dollar op om daarmee snelgroeiende, winstgevende Amazon-shops over te nemen.
Lees verder

Bijna 100 miljoen abonnees voor Disney Plus
Disney Plus heeft al bijna 100 miljoen abonnees. De teller stond eind 2020 op 94,9 miljoen.
Lees verder

Marketingbureaus geven gratis advies bol.com-partners
Verkooppartners op bol.com kunnen tot dertig uur gratis advieswerk krijgen van grote marketingbureaus. Bol.com betaalt dit en hoopt het werk van de verkopers te professionaliseren.
Lees verder

Amazon-cloud AWS wordt 'voetbalcommentator' Bundesliga
Kijkers van voetbalwedstrijden uit de Bundesliga gaan nieuwe spelers- en wedstrijdinformatie op tv en apps zien. Dat is het directe gevolg van Amazon groeiende interesse voor het geautomatiseerd analyseren van voetbalwedstrijden.
Lees verder

Campagne rond Kaufhaus Österreich wordt stopgezet
Het Oostenrijkse Kaufhaus Österreich project wordt stopgezet. Het webportaal werd in het najaar gelanceerd om consumenten aan te moedigen bij lokale webwinkels te bestellen in plaats van de Amazons van deze wereld.
Lees verder

Kansspelautoriteit past Leidraad Wwft aan
De Kansspelautoriteit heeft de Leidraad Wwft aangepast met het oog op de inwerkingtreding van de Wet Kansspelen op afstand (Koa) op 1 april 2021. De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) gaat namelijk ook gelden voor aanbieders van online kansspelen.
Lees verder