vrijdag 26 februari 2021

Omzetgroei voor Salesforce

Omzetgroei voor Salesforce
CRM-reus Salesforce heeft het vierde kwartaal van het gebroken boekjaar, dat 31 januari eindigde, 20 procent meer omzet gerealiseerd, namelijk 5,8 miljard dollar. De kwartaalresultaten waren beter dan verwacht.
Lees verder

Omzetverlies Airbnb valt mee door lokale boekingen
Het vierde kwartaal verliep voor Airbnb minder dramatisch dan verwacht, zo blijkt uit de eerste cijfers van het bedrijf na de beursgang in december. In het vierde kwartaal werden toch nog aardig wat kamers en appartementen verhuurd.
Lees verder

Hoge Raad: Dutch Filmworks krijgt geen persoonsgegevens in strijd tegen downloaders
Filmdistributeur Dutch Filmworks heeft wederom een nederlaag geleden in zijn nu al jaren durende strijd tegen illegale downloads, zo blijkt uit een vonnis dat met enige vertraging gisteren is gepubliceerd. De Hoge Raad heeft het cassatieverzoek in een zaak tegen kabelbedrijf Ziggo afgewezen.
Lees verder

Online omzet in januari maar liefst 92,1 procent hoger
De online omzet was in januari maar liefst 92,1 procent hoger dan in dezelfde maand een jaar eerder. Sinds het begin van de publicatie van de internetverkopen in januari 2014 is de groei niet zo sterk geweest. De oorzaak laat zich raden: de winkels waren dicht.
Lees verder

Meer klanten voor T-Mobile, druk op roaming en handsets
T-Mobile Nederland heeft naar eigen zeggen over het hele jaar 2020 goed gepresteerd. Het aantal mobiele postpaid klanten groeide met 200.000, terwijl het aantal vaste klanten met 63.000 toenam.
Lees verder

Proximus claimt sterke commerciƫle prestaties
Proximus meldt bij de presentatie van de jaarcijfers dat de verwachtingen voor 2020 zijn ingelost dankzij een sterke klantengroei over het volledige jaar, met 174.000 nieuwe mobiele postpaidklanten, 48.000 nieuwe internetklanten en 36.000 nieuwe tv-klanten.
Lees verder

Twitter wil omzet verdubbelen met betaalde functies
Twitter wil met betaalde functies zijn omzet in 2023 verdubbelen. Dat maakte CEO Jack Dorsey donderdag bekend op een virtuele […]
Lees verder

India zet techreuzen de duimschroeven aan
India kondigde donderdag ingrijpende regels aan om sociale mediabedrijven, streamingdiensten en digitale nieuwskanalen te reguleren.
Lees verder

EU komt mogelijk met digitaal vaccinatiepaspoort
De EU overweegt de invoering van een digitaal vaccinatiepaspoort die reizen makkelijker moet maken.
Lees verder