donderdag 4 februari 2021

Koers Auto1 op beursgang 40% omhoog

Koers Auto1 op beursgang 40% omhoog
Het Europese handelsplatfrom voor tweedehands auto's Auto1 heeft vanochtend met zijn beursgang een miljard euro opgehaald. De koers schoot bij opening met meer dan veertig procent omhoog.
Lees verder

Marlene ten Ham nieuwe directeur Thuiswinkel.org
Marlene ten Ham wordt per 10 mei aanstaande de nieuwe directeur van Thuiswinkel.org. Daarmee volgt ze Wijnand Jongen op, die de fundamenten legde voor de belangenorganisatie in Nederland.
Lees verder

Vrouwes en Ludenhoff in creatieve directie Publicis
Publicis Groupe Nederland benoemt Maarten Vrouwes (44) en Friso Ludenhoff (43) als Executive Creative Directors.
Lees verder

Garageplatform TuuTuuT schaalt activiteiten op
Het Vlaamse TuuTuuT, het platform dat automobilisten weer in contact brengt met lokale garagehouders, schaalt zijn activiteiten aanzienlijk op.
Lees verder

Parler zet CEO aan de kant
CEO John Matze van de conservatieve Twitter Parler is ontslagen door zijn bestuur. Matze zegt dat hij in dat besluit geen enkele stem had.
Lees verder

Louwman Groep vergroot belang in Fietsvoordeelshop
De Louwman Groep vergroot haar belang in Fietsvoordeelshop. De familie Vriend behoudt een meerderheid in het snelgroeiende bedrijf.
Lees verder

'Een op vijf Belgische websites kwetsbaar'
Belgische websites zijn slecht beveiligd. Met name overheidswebsites lopen risico. Dat schrijft De Standaard op basis van een grootschalige webscan door het advieskantoor BDO bij ruim 15.000 Belgische websites.
Lees verder

VPN dienst Mozilla naar Duitsland en Frankrijk
Mozilla, de organisatie achter Firefox, rolt zijn eigen VPN-dienst binnenkort ook in Duitsland en Frankrijk uit. Vorig jaar juli werd Mozilla VPN als eerste in Canada, Maleisiƫ, Nieuw-Zeeland, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde State gelanceerd.
Lees verder

Joris Schoonis Benelux Country Manager Google Cloud
Google Cloud benoemt Joris Schoonis als Benelux Country Manager. Schoonis voert straks de verkoopstrategie van Google Cloud in de regio aan, waar met klanten als ASML, Randstad en Unilever.
Lees verder