maandag 22 februari 2021

‘Klarna beschermt onvoldoende tegen identiteitsfraude’

'Klarna beschermt onvoldoende tegen identiteitsfraude'
Klantenaccounts van de betaaldienst Klarna kunnen worden overgenomen en misbruikt door derden. Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond die Klarna oproept zijn beveiligingssysteem aan te passen.
Lees verder

'Winkels moeten coronaproof open, Nederland is er aan toe'
Het ziet er niet naar uit dat niet-essentiële winkels na 3 maart weer volledig open kunnen. Het kabinet maakt dinsdag bekend hoe het verder moet. Premier Rutte zegt dat het kabinet bezorgd is over de oplopende besmettingscijfers en de situatie in de ziekenhuizen. De druk op het kabinet neemt echter toe. De beperkte opening door click & collect in combinatie met staatssteun helpt ondernemers onvoldoende.
Lees verder

KLM zet fors in op (online) pakketreizen
KLM opent de aanval op pakketvakanties met de oprichting van de eigen reisorganisatie KLM Holidays. Daartoe is de Nederlandse online afhandelaar Airtrade ingelijfd.
Lees verder

Ook duopolie op markt voor reclame binnen online video
Ook op de markt voor reclame binnen online video is er sprake van een duopolie. Die conclusie trekt marktonderzoeker Omdia.
Lees verder

Belgische megazaak tegen omstreden sitebouwer Proximedia, oud-werknemers klappen uit de school
De Belgische procureur heeft vorige week voor de correctionele rechtbank van Brussel strafrechtelijke duizenden euro's aan boetes gevorderd voor sitebouwer Proximedia en het daaraan gerelateerde Acess From Everywhere (AFE) Benelux. Beide staan terecht voor oneerlijke marktpraktijken in de periode 2014 - 2015. Het megaproces wordt vandaag voortgezet.
Lees verder

Nieuwe productgroep Orderchamp: Eten & Drinken
De online marktplaats voor retailers Orderchamp opent een nieuwe productcategorie: Food & Beverage.
Lees verder

Red je Pakketje verdubbelde omzet in 2020
Bezorgbedrijf Red je Pakketje is afgelopen jaar qua omzet weer verdubbeld en kan, mede door het coronavirus, zijn groeiplannen versneld uitvoeren.
Lees verder

Vakbeurs IBC eventueel naar december
De organisatoren van de IBC Exhibition and Conference, een van de grootste beurzen voor omroeptechnologie, hebben aan Broadband TV News bevestigd dat het evenement in Amsterdam mogelijk later in het jaar plaatsvindt.
Lees verder

Online giganten als Coolblue maken het Vlaamse pc winkels lastig
Zelfstandige pc winkels in Vlaanderen hebben sterk te lijden onder concurrenten als Coolblue. Die duwen de kleintjes in de verdrukking, meldt De Tijd.
Lees verder