woensdag 24 februari 2021

Kansenwebinar over de Belgische fiets- en fietsinfrastructuursector

Kansenwebinar over de Belgische fiets- en fietsinfrastructuursector

Bent u actief in de fietssector of fietsinfrastructuursector en bent u benieuwd naar uw kansen in Belgiƫ? Neem dan op 23 maart deel aan dit Nederlandstalige webinar!

Het webinar gaat over de ontwikkelingen in de fietssector in Belgiƫ. We behandelen de plannen van de verschillende overheden voor de fietsinfrastructuur, fietsdiensten en budgetten.

Lees verder

Kansenwebinar over afval en circulaire economie in Ghana en Nigeria

Afval is een van de grote uitdagingen in de snelgroeiende steden in Ghana en Nigeria. Er is echter steeds meer aandacht voor recycling en circulaire oplossingen. Welke Nederlandse oplossingen kunnen bijdragen aan een mogelijke verbetering? Wilt u met ons meedenken en meer horen over mogelijke kansen voor uw bedrijf? Neem dan op 11 maart deel aan dit kansenseminar.

Voor wie?

Bent u een Nederlandse ondernemer of kennisinstelling en actief op het gebied van afval en circulaire economie? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen.

Lees verder

Weet u hoeveel uw betalingsrechten waard zijn?

Uw betalingsrechten uit het Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) blijven geldig tot en met 2022. De waarde van de rechten was bekend tot en met 2020. Dit jaar berekenen wij de nieuwe waarde.

Lees verder

IEA Internationale Conferentie Warmtepompen 2021

Het Internationale Energie Agentschap (IEA) organiseert de 13de Heat Pump Conference op Jeju Island in Zuid-Korea met het thema 'Warmtepompen – een missie voor de groene wereld'.

Lees verder

Maximale bedragen TVL nog verder verhoogd

De maximale bedragen voor bedrijven die Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen zijn verhoogd. Mkb'ers ontvangen nu maximaal € 550.000, dat was eerder € 330.000.

Lees verder