donderdag 4 februari 2021

HousingAnywhere neemt Kamernet over

HousingAnywhere neemt Kamernet over
HousingAnywhere heeft 24 miljoen euro opgehaald en maakte vandaag de overname bekend van Kamernet, een verhuurplatform voor met name studenten. De overnamesom is niet bekend gemaakt.
Lees verder

Winst PayPal verdriedubbelt
Betaalbedrijf PayPal sluit zijn sterkste kwartaal ooit af, grotendeels dankzij de vele online aankopen als gevolg van de coronapandemie.
Lees verder

Mooie cijfers voor veilinghuis eBay
eBay zette ook in het slotkwartaal een hogere omzet en winst in de boeken. Het concern had de verwachting voor 2020 al naar boven bijgesteld.
Lees verder

Action gaat door corona eindelijk online met 2000 artikelen
De winkelketen hield internet lange tijd buiten de deur, maar gaat vanaf woensdag 10 februari toch click & collect aanbieden, zo bevestigt woordvoerder Frank van Rutten tegenover Emerce.
Lees verder

Auto-industrie groeimarkt voor Qualcomm
De koers van het aandeel Qualcomm, de belangrijkste chipfabrikant voor Android smartphones, daalde nabeurs met 6,7 procent omdat beleggers toch […]
Lees verder

TomTom in mineur na turbulent jaar
Ondanks corona heeft TomTom de resultaten naar eigen zeggen op peil kunnen houden. Wel viel de omzet in het vierde kwartaal lager uit.
Lees verder

Duits e-commerce naar 93 miljard euro
'Een tippingpoint', zo noemt de Duitse brancheorganisatie bevh voor verkopers op afstand het jaar 2020. Opmerkelijk, zo op het eerste oog, omdat de digitale verkopen nauwelijks met 0,3 procent groeiden.
Lees verder

Jaguar Nederland genereert 40% extra proefritaanvragen met chatbot
Adeptiv Lab en Yourzine (onderdeel van Adeptiv) hebben in opdracht van Jaguar Nederland een chatbot ontwikkeld voor het realiseren van proefrit aanvragen. Dat heeft geresulteerd in een verhoging van 40 procent meer proefrit aanvragen voor de I-PACE.
Lees verder

Instagram beschermt gebruikers tegen hackers
Instagram introduceert een nieuwe functie die moet voorkomen dat bij een hack zomaar filmpjes en foto's kunnen worden verwijderd.
Lees verder