dinsdag 23 februari 2021

Gameontwikkelaar Bungie opent kantoor in Amsterdam

Gameontwikkelaar Bungie opent kantoor in Amsterdam
De Amerikaanse gameontwikkelaar Bungie vestigt zich in Amsterdam. Daar wil men uitgever- en marketingafdelingen huisvesten.
Lees verder

Stichtse Vecht wil duidelijkheid over aanleg glasvezel van Delta Fiber
De gemeente Stichtse Vecht gaat in gesprek met Delta Fiber Netwerk, dat een convenant tekende over de aanleg van glasvezel. Het project is gestagneerd en recent is zelfs besloten om tussentijds te stoppen.
Lees verder

Boeren in beroep tegen vergunning datacenter Microsoft
Land- en Tuinbouworganisatie (LTO) Noord, afdeling Hollands Kroon, gaat in beroep tegen de vergunning voor een datacenter van Microsoft die begin januari door de gemeente is verleend.
Lees verder

Starlink tuigt Europese helpdesk op
De provider van breedbandinternet uit de ruimte Starlink bouwt aan een Europese helpdesk voor consumenten.
Lees verder

UFC gaat live vechtsport uitzenden op TikTok
Vechtsportorganisatie UFC heeft een marketingdeal getekend met TikTok. De video-app gaat wekelijks live wedstrijden uitzenden en maakte exclusieve producties voor- en achteraf.
Lees verder

Rechtszaak over belasting voor digitale reclame in Maryland
Diverse handelsverenigingen verzetten zich tegen een belasting op digitale reclame in de staat Maryland en hebben een rechtszaak aangespannen.
Lees verder

Emerce GAUC: Hoe communiceer je over data?
"Als je de cijfers niet kunt uitleggen, begrijp je de analyse niet voldoene", zegt Michele Kiss over data analytics. Zij is een van de sprekers op Emerce' Google Analytics User Conference op donderdag 4 maart.
Lees verder

Spotify breder beschikbaar en in hoge kwaliteit
Spotify gaat muziek later dit jaar in cd-kwaliteit aanbieden, zoals sommige muziekdiensten al langer doen. De huidige audiokwaliteit gaat tot 320 kbps.
Lees verder

'Nederland, kom met een Minister van Digitale Zaken'
Nederland is gebaat bij een Minister van Digitale Zaken. Het bedrijfsleven, de overheid en burgers profiteren daarvan. Benoem in het komende kabinet daarom een Minister van Digitale Zaken, betoogt Victor Knaap van MediaMonks.
Lees verder