dinsdag 23 februari 2021

Digitale factfindingmissie havens en logistieke ontwikkeling in Chili

Digitale factfindingmissie havens en logistieke ontwikkeling in Chili

Wilt u zakendoen in Chili? En bent u actief in de haven- of logistieke sector? Doe dan van 15 tot en met 18 maart mee met de digitale factfindingmissie over haven- en logistieke ontwikkeling in Chili.

Voor wie?

De factfindingmissie is bedoeld voor ondernemers die hun kansen in Chili willen verkennen op het gebied van havens en logistieke ontwikkeling.

Lees verder

Zorginnovatiecongres Health Valley Event

Op 10 en 11 maart vindt het jaarlijkse zorginnovatiecongres Health Valley Event 2021 plaats. Meld u aan voor dit online congres om samen met vakgenoten te praten over verbeteringen in onze gezondheidszorg.

Lees verder

ReMeet 2.0 Zakendoen in Zuidoost-Azië

Doe op 9 maart mee aan de ReMeet 2.0 van de virtuele handelsmissie naar Zuidoost-Azië van het afgelopen najaar! Het is dé plek om met elkaar te delen welke ontwikkelingen er sindsdien in de regio zijn geweest.

Voor wie?

De focus van deze virtuele bijeenkomst ligt op de sectoren agrifood, circulaire economie en water. Maar ondernemers uit andere sectoren die geïnteresseerd zijn in zakendoen in Zuidoost-Azië (Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand, Vietnam), zijn ook van harte welkom.

Lees verder

"Het OWZ leverde ons bouwstenen om concreet aan de slag te gaan"

Ouderen wonen steeds langer thuis. Dat vraagt om de juiste huisvesting en voorzieningen. De gemeente Amersfoort schakelde het Ondersteuningsteam Woning en Zorg (OWZ) in. "Dat leverde de bouwstenen op om concreet in de wijk aan de slag te gaan met deze uitdaging."

Wij richten ons op de pijlers wonen, zorg en 'inclusieve stad voor kwetsbaren'. Voor ouderen wilden we daar ook een slag mee maken, vertelt Els van Kooten, programmamanager Wonen en Zorg bij de gemeente Amersfoort. "We stelden het OWZ een heel open vraag: hoe gaan we aan de slag met een wijkgerichte aanpak voor ouderen?"

Lees verder

Webinar Subsidie circulaire ketenprojecten

Bent u ondernemer en werkt u aan een circulair ketenproject? Dan is de Subsidie circulaire ketenprojecten wellicht iets voor u. Op 4 maart organiseren zij een webinar over deze subsidieregeling.

Vanaf 1 april kunnen ondernemers weer aanvragen indienen voor de Subsidie circuliare ketenprojecten. In een circulair ketenproject werken mkb-ondernemers samen om een product- of materiaalketen circulair te maken. Dit kan om een bestaande of om een (deels) nieuwe keten gaan.

Lees verder