maandag 22 februari 2021

Dierentuinen hebben het moeilijk door corona

Dierentuinen hebben het moeilijk door corona

Veel dierentuinen hebben het moeilijk. Door de coronamaatregelen moesten dierentuinen een deel van 2020 dicht en konden ze minder bezoekers ontvangen.

Lees verder

"Managen gaat niet meer over 'in control' zijn. Dat is echt ouderwets!"

Sinds vorig jaar juli is Kavita Hira teammanager van het team Handhaving Dier, Natuur en Handhavingsregie. Haar 3e managementfunctie bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Het team bestaat uit 49 medewerkers, onderverdeeld in 6 clusters met elk een eigen coƶrdinator. Vanaf de start van haar nieuwe functie managet Kavita haar team op afstand.

Hoe doet zij dit? En is de rol van managers sinds de coronacrisis veranderd?

Lees verder

Webinar Female entrepreneurship - next stop: Germany

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Bij onze oosterburen zijn er veel mogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers om goed zaken te doen. Volg daarom op 8 maart het webinar 'Female entrepreneurship - next stop: Germany'.

Het Nederlandse Economische Postennet in Duitsland helpt Nederlandse ondernemers met hun handelsambities in Duitsland. Wij laten zien hoe we u kunnen ondersteunen en u leert de kracht van netwerken kennen.

Lees verder

Webinar - Profiteer van de SAH voor een aansluiting op warmtenet

Bent u verhuurder en wilt u uw bestaande huurwoningen aardgasvrij maken door ze op een warmtenet aan te sluiten? Laat u informeren over de Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH) tijdens dit webinar.

Laat u inspireren over onder meer de volgende onderwerpen:

Lees verder

Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag

Wilt u als bedrijf, kennisinstelling, overheid, patiƫnt of burger innovatie in de gezondheidszorg stimuleren door samen te werken? Meld u dan aan voor deze online Life Sciences & Health publiek-private samenwerking dag (LSH PPS dag) - innovatie door samenwerking.

Lees verder