woensdag 17 februari 2021

Business Week Taiwan en Zuid-Korea

Business Week Taiwan en Zuid-Korea

Ontdek nieuwe zakelijke kansen in Taiwan of Zuid-Korea! Doe mee aan de online Business Week Taiwan & Zuid-Korea van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 maart. De focus ligt op de sectoren smart cities, land- en tuinbouw, hightech, architectuur en water. Meld u nu aan.

Topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid zorgen voor een unieke online ervaring, ook in deze uitdagende tijd. U krijgt antwoord op vragen als:

Lees verder

"Je kunt niet meer met een nieuw schip komen dat niet schoon is"

De Nederlandse binnenvaart wordt groener. Nieuwe schepen stoten minder uit, oude worden aangepast of uit de vaart genomen. Niet alleen omdat havens milieueisen stellen, maar ook omdat de eigenaren inzien dat het schoner moet.

Zo nam M.J. de Groot Scheepvaart onlangs de zandzuiger Mad├ęgro Sr. in de vaart. Een schip met zeven motoren dat vrijwel geen schadelijke stikstof (NOx) uitstoot, dankzij SCR-katalysatoren en een NOx-reiniger.

Lees verder

Ondernemers vragen direct na opening massaal de TVL aan

TVL Q1 2021 staat sinds maandag 15 februari 12:00 uur open voor aanvragen.

Lees verder

Webinar Marinebouw - dialoogfase vervanging onderzeeboten Walrus-klasse

Deze weken begint de dialoogfase (D-fase) in de aanbestedingsprocedure van de vervanging van de Walrus-klasse onderzeeboten van de Nederlandse Koninklijke Marine. Samen met het ministerie van Defensie organiseren wij een webinar hierover. Tijdens deze online bijeenkomst leggen we uit waar we nu staan, hoe het komend jaar er zal gaan uitzien en wat dit voor u betekent.

Het webinar vindt online plaats op dinsdag 9 maart 2021 van 10:00 tot 11:30 uur. De sessie is met name interessant voor het Nederlands marinebouwcluster.

Lees verder

"We bespaarden in 2020 al ongeveer 1.800 kilo folie"

Kanzi appels in een milieuvriendelijker jasje. Fruitmasters ontwierp en bouwde met hulp van de MIA\Vamil-regeling een nieuwe verpakkingsmachine.

Lees verder