dinsdag 2 februari 2021

Bol.com verlaagt commissies voor verkooppartners

Bol.com verlaagt commissies voor verkooppartners
Voor een groot aantal productgroepen past bol.com de variabele commissie aan die verkooppartners of affiliates betalen wanneer zij via bol.com artikelen verkopen.
Lees verder

EU oordeelt in maart over acquisitie ZeniMax door Microsoft
Europese toezichthouders besluiten 5 maart of de overname van ZeniMax Media door Microsoft voor 7,5 miljard dollar door kan gaan. Het is de grootste game-acquisitie uit de geschiedenis van Microsoft.
Lees verder

Haarlems bouwarchief nu online doorzoekbaar en digitaal op te vragen
Het Haarlems Bouwarchief van 1901 tot en met 2010 is vanaf 1 februari online op te vragen via de website van het Noord-Hollands Archief. Haarlemmers kunnen hier van de meeste panden in Haarlem het complete dossier terugvinden. In totaal gaat het om zo'n 64.000 stuks.
Lees verder

Shell en Microsoft samen in AI
Shell en Microsoft behoren tot de grondleggers van een branche-iniatief om kunstmatige intelligentie toegankelijker te maken voor de verwerkende industrie.
Lees verder

Massarius betreedt Engelse markt
Massarius, leveranciers van digitale reclametechnologie, breidt uit naar Engeland. Het bedrijf uit Amsterdam krijgt hierbij hulp van gerenommeerde concerns, omdat het de steun van het Oranje Handelsmissiefonds heeft gewonnen.
Lees verder

AliExpress verkort levertijden met 3,5 dag
AliExpress weet de internationale levertijden met 3,5 dag te verkorten door zelf, of eigenlijk: via een zusterbedrijf, maandelijks honderden vliegtuigen te charteren.
Lees verder

Bank mag nog deze maand naam en adres online fraudeurs vrijgeven
Betaalvereniging Nederland verwacht dat alle Nederlandse banken eind februari zover zijn dat gedupeerde klanten naam en adres van internetoplichters kunnen opvragen.
Lees verder

Telegram laat chatgeschiedenis WhatsApp importeren
Telegram daagt zijn concurrent WhatsApp nog verder uit met de mogelijkheid om de chatgeschiedenis te importeren vanuit WhatsApp.
Lees verder

Uber Eats koopt bier- en wijnbezorger Drizly
Uber betaalt 1,1 miljard dollar in aandelen en contanten om de Amerikaanse drankenbezorger Drizly te kopen. De dienst zal worden geïntegreerd in Uber Eats.
Lees verder