vrijdag 26 februari 2021

Ask Them Anything sessie met ondernemende mbo-docenten

Ask Them Anything sessie met ondernemende mbo-docenten

Goed ondernemerschapsonderwijs staat of valt met ondernemende docenten. Ga tijdens deze Ask Them Anything (ATA) sessie in gesprek met ondernemende mbo-docenten over wat nu een docent een ondernemende docent maakt. En hoe wordt u dat. Zij spelen namelijk een belangrijke rol bij de ontwikkeling van de ondernemende houding en vaardigheden van studenten.

Tijdens de sessie komt aan bod wat nu een docent ondernemend maakt en hoe u dat wordt. Ook is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Lees verder

Webinar Smart & Sustainable Mobility in Hongarije

Bent u actief in slimme en duurzame mobiliteit en bent u benieuwd naar uw kansen in Hongarije? Meld u dan aan voor het Engelstalige webinar 'Smart & Sustainable Mobility in Hongarije' op 17 maart!

Hongarije onderscheidt zich door zijn vele stimuleringsmaatregelen, die slimme en duurzame mobiliteit aanmoedigen. Vooral de productie van elektrische batterijen en elektrische bussen voor de Hongaarse markt bieden kansen voor Nederlandse ondernemers.

Lees verder

Opening inschrijving pluimvee en eieren maart 2021

In maart kunt u invoercertificaten aanvragen voor verschillende invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector.

Lees verder

Opening inschrijving varkensvlees maart 2021

In maart kunt u invoercertificaten voor varkensvlees aanvragen. Invoercertificaten geven u het recht om producten tegen een verlaagd of een 0%-tarief in te voeren.

Lees verder

Opening inschrijving rundvlees maart 2021

Nieuwsbericht 21.007 – In maart kunt u importrechten en/of invoercertificaten aanvragen voor verschillende regelingen in de rundersector.

Lees verder