woensdag 3 februari 2021

Apple trekt iCloud Sleutelhanger voor Windows weer in

Apple trekt iCloud Sleutelhanger voor Windows weer in
Apple heeft de nieuwe iCloud Sleutelhanger extensie voor Chrome op Windows pc's ingetrokken na problemen. Met die extensie konden Windows-gebruikers wachtwoorden uit de iCloud Sleutelhanger halen.
Lees verder

Dit zijn de projecten waar Jeff Bezos zich op wil concentreren
Amazon baas Jeff Bezos, die gisteren zijn afscheid als CEO bij Amazon bekend maakte, treedt in de voetsporen van Bill Gates. Die maakte vooral tijd vrij voor filantropie. Bezos (57) lijkt zich op een mix van activiteiten te willen richten.
Lees verder

Solvari neemt Belgische klusnetwerk Buldit over
Het Nederlandse Solvari heeft voor een onbekend bedrag het Belgische klusnetwerk Buldit overgenomen. Solvari richt zich op professionals en woningeigenaren die een klus- of bouwproject willen uitbesteden.
Lees verder

Rechter weigert verwijdering negatieve recensie Google
Een niet nader genoemd Nederlands bedrijf in inkoop, verkoop en reparatie van (veelal gebruikte) computers, laptops, smartphones en andere aanverwante apparaten is het niet gelukt om via de rechter een negatieve recensie bij Google Maps verwijderd te krijgen.
Lees verder

Leden raad van advies AP benoemd
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft een nieuwe raad van advies. Deze bestaat nu uit Alexander Pechtold, Marleen Stikker, Eric Tjong Tjin Tai, Jeannine Peek en Tjibbe Joustra. Pechtold is de voorzitter van de nieuwe raad.
Lees verder

155 miljoen betalende gebruikers voor Spotify
Spotify sluit een beter dan verwacht vierde kwartaal af met 155 miljoen betalende gebruikers voor zijn premiumdienst.
Lees verder

Sony verkocht 4,5 miljoen PlayStations in 2020
Ondanks de moeilijke omstandigheden heeft Sony vorig jaar toch nog 4,5 miljoen exemplaren van de PlayStation 5 verkocht. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers die het bedrijf woensdag publiceerde.
Lees verder

Bas Telgenkamp nieuwe directeur Microsoft Nederland
Microsoft stelt per 1 maart Bas Telgenkamp (54) aan als nieuwe algemeen directeur van Microsoft Nederland.
Lees verder

Nederlandse SignRequest voor 55 miljoen dollar naar Box
Opslagbedrijf Box neemt het Nederlandse SignRequest over, een startup die gespecialiseerd is in elektronische handtekeningen. Box legt 55 miljoen dollar op tafel.
Lees verder