maandag 1 februari 2021

Amazon mag tijdens Kerst in Duitsland niet op zondag werken

Amazon mag tijdens Kerst in Duitsland niet op zondag werken
Amazon mag tijdens de kerstperiode in Duitsland niet meer op zondag werken. Dat heeft de Federale Administratieve Rechtbank besloten, nadat een Hogere Administratieve Rechtbank in Münster al een soortgelijk vonnis had geveld.
Lees verder

Asos koopt Britse retailketens, zonder de fysieke winkels
De Britse online retailer Asos koopt de merken, voorrraad en een paar honderd werknemers van de reatilketens Topshop, Topman, Miss Selfridge en HIIT.
Lees verder

Vanaf 8 februari 'click & collect' mogelijk weer toegestaan
Niet-essentiële winkels kunnen mogelijk volgende week weer open voor het afhalen van bestellingen. Dat bevestigen Haagse bronnen na berichtgeving in De Telegraaf.
Lees verder

DELTA Fiber neemt Rekam-netwerk over
DELTA Fiber neemt de glasvezel- en coax-verbindingen over die Rekam heeft in de regio Midden-Holland. Het gaat in totaal om meer dan 50.000 aansluitingen, met name Gouda.
Lees verder

Verzet tegen Europa's wens om 'achterdeurtjes' in software
Europese regelgevers maken de geesten rijp voor het verplicht stellen van achterdeurtjes in software. Een groep softwarebedrijven verzet zich openlijk tegen de rode loper voor meeluisterende overheden en inlichtingendiensten.
Lees verder

Lening voor ontwikkeling virtuele fotomodellen
Lalaland, een startup uit Amsterdam, heeft een converteerbare lening van 200.000 euro ontvangen van het Innovatiefonds Noord-Holland als onderdeel van een totale investering van 625.000 euro. Met deze financiering ontwikkelt het bedrijf een technologie om levensechte virtuele fotomodellen voor modewebshops te creëren.
Lees verder

Sunweb krijgt Director Intelligence
Reisorganisatie Sunweb Group krijgt een director Intelligence, een nieuw gecreëerde directiepositie die de organisatie moeten helpen bij een strategische omslag.
Lees verder

Boodschappendienst Gorillas wil 100 miljoen extra
De razendsnelle boodschappendienst Gorillas wil honderd miljoen euro groeigeld ophalen voor groeiversnelling, buiten de thuismarkt Duitsland ook in Nederland.
Lees verder

Facebook wil Apple gebruiker overhalen om gegevens te delen
Facebook toont de komende tijd een melding aan iPhone-gebruikers wereldwijd over hoe hun gegevens worden gebruikt voor gepersonaliseerde advertenties.
Lees verder