woensdag 24 februari 2021

Amazon begint eigen Kickstarter

Amazon begint eigen Kickstarter
Amazon is Build It gestart, een Kickstarter-achtig programma voor nieuwe producten die alleen bij voldoende belangstelling worden ontwikkeld.
Lees verder

Grote Amerikaanse retailer Fry's Electronics stopt
Fry's Electronics, ooit een van de grootste Amerikaanse retailers van elektronica, houdt ermee op. Alle 28 fysieke winkels gaan sluiten. […]
Lees verder

Nobel Capital Partners neemt Vitaminstore over
Nobel Capital Partners heeft Vitaminstore overgenomen. Het gaat om 32 fysieke winkels en een actieve online-strategie.
Lees verder

'Fundamentele veranderingen door nieuwe Google Analytics'
Het gebruik van Google Analytics voor bedrijfsdoeleinden is met versie 4 fundamenteel veranderd. Expert Steen Rasmussen schetst op Emerce GAUC: 'Van data verzamelen naar data bieden voor activatie."
Lees verder

Canon Powershot Zoom: monocle
Je kunt ermee kijken en schieten en het is van Canon, maar het is geen fotocamera.
Lees verder

Lokaal Ideaal helpt kleine winkeliers samen concurreren met webshops
Het nieuwe initiatief Lokaal Ideaal brengt lokale middenstanders samen op één platform, zodat ze hun producten online kunnen verkopen aan klanten en meteen thuis kunnen laten bezorgen. Het platform is naar eigen zeggen met succrs gestart in Zwolle en gaat zijn diensten vanaf februari stap voor stap aanbieden in zestig Nederlandse steden met meer dan 50.000 inwoners. Daarvoor wordt een crowdfundingsactie gelanceerd.
Lees verder

Betaaldiensten via wearables naar 42,9 miljard dollar
De wereldwijde markt voor betaaldiensten via wearables, zoals slimme horloges en fitnesstrackers, groeit naar 42,9 miljard dollar in 2026. Dat is in ieder geval de verwachting van ResearchAndMarkets.
Lees verder

'Slimme horloges Samsung draaien straks weer op Android'
De systeemsoftware Tizen van Samsung lijkt niet echt van de grond te komen. Volgens twitteraar Ice Universe draait het eerstvolgende horloge van het bedrijf weer gewoon op Android.
Lees verder

Hoge Raad voert digitaal procederen in verzoekzaken in
In civiele verzoekprocedures bij de Hoge Raad wordt digitaal procederen met ingang van 1 april 2021 verplicht. Civiele verzoekprocedures gaan bijvoorbeeld over een arbeidsconflict of over alimentatie na een echtscheiding. Als je bij de rechtbank ongelijk krijgt, kun je in hoger beroep bij het gerechtshof. Daarna kun je eventueel nog cassatieberoep instellen bij de Hoge Raad.
Lees verder