vrijdag 12 februari 2021

AliExpress informeert consumenten duidelijker over hun rechten

AliExpress informeert consumenten duidelijker over hun rechten
AliExpress heeft informatie voor consumenten over hun rechten op zijn Europese websites verbeterd en in lijn gebracht met het Europese consumentenrecht. AliExpress is een groot Chinees platform dat online producten aanbiedt aan Europese consumenten.
Lees verder

EBay Classifieds Group Benelux kiest Happiness als creative lead voor Marktplaats & 2dehands
EBay Classifieds Group Benelux kiest Happiness als creative lead voor Marktplaats en 2dehands. Het bureau werkt sinds 2013 al voor 2dehands.be, de Belgische tegenhanger van Marktplaats en behaalde met de campagne Het leven staat nooit stil in 2017 een Gouden Effie.
Lees verder

Houtwinkel Gadero doet Franse overname
De Groningse online houthandel Gadero koopt de webshop en showroom van Chaletbois-jardin.com, uit de buurt van Nantes. De zaak is een top 5-speler op de Franse markt van blokhutten en kan zijn assortiment uitbreiden met 'Nederlandse' items.
Lees verder

Gamebeurs E3 dit jaar geheel virtueel
De omvangrijke Electronic Entertainment Expo, de belangrijkste internationale gamebeurs, wordt dit jaar virtueel gehouden. Officieel is nog niets naar buiten gebracht, maar volgens Video Game Chronicle is de organisatie van E3 in gesprek met exposanten.
Lees verder

Kleine omzetgroei Criteo ondanks afwezigheid Travel-markt
Criteo, een internationale leverancier van reclametechnologie, groeide eind 2020 met 1 procent tot 661 miljoen omzet. Over het het hele jaar daalde dat met acht procent, maar kon nog wel een winstje worden genoteerd.
Lees verder

Tripolis integreert Add to Favorites en Webpower
E-mailmarketingspecialist Tripolis integreert Add to Favorites en Webpower in de eigen organisatie.
Lees verder

Sterk beursdebuut van datingapp Bumble
Aandelen van datingapp Bumble stegen donderdag meer dan 76 procent boven de introductiekoers van 43 dollar. Het bedrijf wist zo 14 miljard dollar op te halen.
Lees verder

Verlies Expedia groter dan gevreesd
Online reisbureau Expedia Group meldde donderdag nabeurs een groter dan verwacht kwartaalverlies als gevolg van nieuwe lockdowns.
Lees verder

Nederlandse verkopers genereren in 2020 130 miljoen euro via Catawiki
In 2020 gebruikten meer dan 45.000 Nederlanders Catawiki als verkoopkanaal. Zij verdienden 130 miljoen euro door 1,1 miljoen objecten aan te bieden.
Lees verder