maandag 8 februari 2021

ACM: telecomaanbieders mogen samenwerken voor snelle uitrol mobiele netwerken

ACM: telecomaanbieders mogen samenwerken voor snelle uitrol mobiele netwerken
Telecomaanbieders mogen onder voorwaarden samenwerken om op efficiënte wijze te investeren in capaciteit, kwaliteit en dekking van de mobiele netwerken.
Lees verder

Retro Bluetooth speakers van Dynavoice
Oogt als een radio uit vervlogen tijden, maar is een Bluetooth speaker. Het Zweedse Dynavoice, een merk uit de stal van Omera uit Vlaardingen, heeft twee nieuwe bluetooth speakers gepresenteerd: de Classic CL-14 en CL-15.
Lees verder

Kortingensite Promojagers.be waagt stap naar Nederland
Het Vlaamse Promojagers, drie jaar geleden ontstaan als een Facebookgroep van mensen die promoties met elkaar uitwisselen, wil zijn activiteiten uitbreiden naar Wallonië en Nederland.
Lees verder

Grootschalige phishing: OM eist tot twee jaar gevangenisstraf
Het Openbaar Ministerie Noord-Holland (OM) heeft vrijdag tot twee jaar gevangenisstraf geëist tegen een 27-jarige man uit Amsterdam en een 24-jarige man uit Zaanstad wegens online oplichting. Volgens het OM hebben verdachten in het voorjaar van 2020 tientallen slachtoffers gemaakt in Nederland.
Lees verder

VIA officieel live met logo, huisstijl en website
Brancheplatform VIA presenteert vandaag zijn logo, huisstijl en website. De presentatie van de merkidentiteit luidt een nieuw tijdperk in: een branchevereniging die breder kijkt, denkt en werkt.
Lees verder

Quantumtech TU/e gaat ondergronds
Binnen twee jaar verrijst op de campus van de TU/e een nieuw gebouw met daarin een ondergronds lab voor onderzoek aan quantumtechnologie.
Lees verder

Microsoft sloopt oude Edge browser in april uit Windows
Microsoft verwijdert in april de Edge Legacy browser van Windows 10 met de April 13 Patch Tuesday update. Tegen die tijd zal de nieuwe Chromium Edge browser voor iedereen beschikbaar zijn.
Lees verder

Digitale brancheorganisaties beginnen Haags offensief
Acht brancheorganisaties uit de digitale sector starten dit voorjaar de zogeheten Digitale Binnenhof Academy. Ze willen het kennisniveau van kamerleden, fractie- en beleidsmedewerkers naar een hoger niveau tillen.
Lees verder

Bezorgers waarschuwen voor vertragingen
PostNL waarschuwt dat er vertraging in de bezorging van pakketten kan ontstaan. Diverse grotere wegen in het land zijn begaanbaar, maar secundaire wegen niet.
Lees verder