maandag 8 februari 2021

ACM legde KPN terecht boetes op wegens misleiding

ACM legde KPN terecht boetes op wegens misleiding
Toezichthouder ACM heeft KPN terecht bestuurlijke boetes opgelegd wegens oneerlijke handelspraktijken. Dat heeft de rechtbank Rotterdam vrijdag bepaald.
Lees verder

Just Eat Takeaway neemt met GrubHub sterk verliesgevend bedrijf over
Just Eat Takeaway neemt met GrubHub een verliesgevend bedrijf over. Over heel 2020 werd een verlies geleden van 155 miljoen dollar op een omzet van 1,8 miljard, zo blijkt uit de deze week gepubliceerde jaarcijfers.
Lees verder

Robbe en Wagemaker naar N=5
N=5 heeft Paul Wagemaker en Arnout Robbe aangetrokken als creative directors. Thijs Bontje wordt ECD.
Lees verder

'Zet digitalisering zorg door in nieuwe kabinetsperiode'
In de volgende kabinetsperiode kunnen grote stappen worden gezet met de digitalisering van de zorg. Daarmee wordt de zorgvraag beperkt en stijgen de kosten van de zorg minder hard. Dat zeggen MKB-Nederland en VNO-NCW in reactie op de discussienota 'Zorg voor de toekomst' van het kabinet.
Lees verder

Infographic: wintersneeuw houdt Nederlander ook online bezig
Slee├źn, schaatsen en andere winter gerelateerde producten gaan als warme broodjes over de online toonbank sinds meteorologen een 'historische hoeveelheid sneeuw' hebben voorspeld. Dat blijkt uit de bezoekerscijfers van Beslist.nl.
Lees verder

Ruud de Langen (dentsu Nederland): 'Ik neem de ondernemingslust mee'
Ruud de Langen is onmiskenbaar een bekende verschijning in de Nederlandse media- en reclamewereld. Onlangs wisselde hij de lokale, snelle mediawereld van Talpa in voor de kennisintensieve, internationale omgeving van datagedreven communicatie bij dentsu.
Lees verder

Thuiswerkers kochten 400 miljoen aan kantoorproducten
Meer dan twee op de vijf thuiswerkers hebben kantoorproducten gekocht voor de thuiswerkplek. Gemiddeld gaven zij 359 euro hieraan uit. Dit komt neer op bijna 400 miljoen aan kantoorproducten voor heel Nederland, zo blijkt uit de Thuiswerk Monitor, een grootschalige meting van Multiscope onder meer dan 3.000 Nederlanders in loondienst.
Lees verder

Democratische Amerikaanse senatoren dienen wetsvoorstel in om Sectie 230 te beperken
Drie Democratische Amerikaanse senatoren hebben een wetsvoorstel ingediend om sectie 230 te beperken, een wet die aansprakelijkheid rondom online uitingen regelt.
Lees verder

Doordash stuwt winst SoftBank
Techinvesteerder SoftBank rapporteerde vandaag een nettowinst van omgerekend 11 miljard dollar over het afgelopen kwartaal. Een jaar geleden werd nog een recordverlies geleden.
Lees verder