maandag 15 februari 2021

93% elektrische autobestuurders wil elektrisch blijven rijden

93% elektrische autobestuurders wil elektrisch blijven rijden

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Vereniging Elektrische Rijders (VER) presenteerden onlangs de uitkomsten van het 'Nationaal Elektrisch vervoer- en berijdersonderzoek'.

Lees verder

Octrooiblog: Veilig en verrassend Valentijnsdag vieren? Het kan!
Octrooiblog Valentijn thumb

Valentijnsdag 2021: ijskoud en afstandelijk? Niks ervan! Kijk maar welke 10 hartverwarmende, corona-proof ideeën voor cadeautjes wij hebben gevonden – in octrooidatabanken!

Lees verder

Nog meer ondernemers kunnen vanaf 15 februari TVL Q1 2021 aanvragen

Nog meer ondernemers die door de coronamaatregelen moeite hebben om hun vaste lasten te betalen, kunnen vanaf 15 februari 12:00 uur de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) aanvragen.

Lees verder

"Het is een unieke functie. Ik ben een intern adviseur en controleur tegelijkertijd"

"Ik ben zacht op de relatie en hard op de inhoud", zegt registeraccountant José Koenen. "Als het om inhoudelijke vraagstukken gaat dan neem ik geen blad voor mijn mond. Van mij wordt een kritische, onafhankelijke blik verwacht."

José werkt sinds 2019 bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De vacature voor registeraccountant trok meteen haar aandacht. Solliciteren was een goede zet, want haar werk is tot op de dag van vandaag niet saai te noemen.

Lees verder

Webinar Versnelling regionale energietransitie beroepsonderwijs

Welke slimme rol kunnen publiek-private samenwerkingen (pps'en) in het beroepsonderwijs spelen bij de regionale energietransitie? En hebben zij voldoende vernieuwingskracht? Hoe krijgen we voldoende geschoolde mensen met lerend vermogen om de klimaatdoelen te halen? Dit en meer komt aan bod in dit webinar.

Dit is het eerste webinar van 5 waarin de rol van pps'en centraal staat bij groen herstel uit de coronacrisis.

Lees verder