vrijdag 19 februari 2021

93% bestuurders elektrische auto wil elektrisch blijven rijden

93% bestuurders elektrische auto wil elektrisch blijven rijden

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Vereniging Elektrische Rijders (VER) presenteerden onlangs de uitkomsten van het 'Nationaal Elektrisch vervoer- en berijdersonderzoek'.

Lees verder

Woningbouwimpuls zorgt voor bijna 45.000 nieuwbouwwoningen

Door heel Nederland kunnen 28 gemeenten binnenkort 44.666 nieuwe woningen bouwen.

Lees verder

Nederlandse bedrijven in Rwanda: "Mooi als je ziet dat er echt dingen veranderen"

Norbert van Straaten en Tijs Boer bouwden elk een succesvol bedrijf op in Rwanda. Hoe pakten zij dat aan en wat heeft de Nederlandse ambassade daarbij betekend?

Met zijn bedrijf Holland Greentech (HGT) traint Norbert van der Straaten Afrikaanse boeren om verse groenten te telen voor Afrikaanse markten, onder het motto: 'Feeding the cities'.

Lees verder

Sanitronics: "Zorg voor meer dan een mooi verhaal"

Coen Houwelingen was slechts 24 lentes jong toen hij algemeen directeur werd van Sanitronics, een (inmiddels) internationaal bedrijf dat wereldwijd zelfreinigende toiletten maakt, verkoopt en installeert, en daarbij langdurige onderhoudsrelaties aangaat. Inmiddels leidt hij het bedrijf al 3 jaar.

Lees verder

Webinar: ontdek uw kansen in het Braziliaanse luchthavenprogramma

Bent u benieuwd naar uw kansen in de Braziliaanse luchthavensector? En wilt u meer weten over de factfindingmissie naar Braziliƫ die op dit onderwerp aansluit? Schrijf u dan in voor dit webinar op 24 maart.

Privatisering biedt grote kansen

Braziliƫ is de grootste markt voor luchtvervoer in Zuid-Amerika. Het land heeft 99 vliegvelden, waarvan 18 voor internationaal gebruik en 81 voor vluchten in de regio.

Na eerdere privatisering van 23 vliegvelden, wil de regering alle overige staatsvliegvelden overdragen aan de private sector.

Lees verder