woensdag 27 januari 2021

Welke kansen biedt de groene stad in Oekraïne?

Welke kansen biedt de groene stad in Oekraïne?

Bent u benieuwd naar uw marktkansen in het stedelijk groen in Oekraïne? Neem dan op 11 februari deel aan het webinar 'Kansen in de groene stad in Oekraïne'. Tijdens het webinar hoort u wat de mogelijkheden zijn voor Nederlandse ondernemers op dit gebied.

Door nieuwe wet- en regelgeving zijn de budgetten voor stedelijk groen in Oekraïne de laatste jaren explosief gestegen. Bestaande parken worden onder handen genomen en plannen voor nieuw aan te leggen parken worden uitgewerkt. Het gaat niet alleen om de hoofdstad Kiev, maar ook om regionale hoofdsteden verspreid over Oekraïne.

Lees verder

Digitale maritieme handelsmissie naar Colombia, Peru en Ecuador

Bent u actief in de maritieme sector? En wilt u zakendoen in Colombia, Peru of Ecuador? Neem dan van 2 tot en met 4 maart deel aan de digitale maritieme handelsmissie naar deze landen. Ontmoet ondernemers en autoriteiten die ook op zoek zijn naar samenwerking en nieuwe kansen. En vergroot uw kennis en contactennetwerk.

Voor wie?

Bedrijven uit Nederland, Curaçao, Aruba en Sint Maarten die actief zijn in havenontwikkeling en –digitalisering, veiligheid, energie en/of duurzaamheid zijn van harte welkom om deel te nemen.

Lees verder

Deze 10 bedrijven winnen het Oranje Handelsmissiefonds 2020

10 Nederlandse bedrijven zijn vandaag uitgeroepen tot winnaar van het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) 2020.

Lees verder

Webinar over voedselverliezen in Nigeria

Voedselverlies in de keten is voor Nigeria een van de grootste uitdagingen. Waar in de keten (tomaten, uien, chilipepers) is het verlies het grootst? En welke Nederlandse oplossingen kunnen bijdragen aan verbetering? Wilt u met ons meedenken en meer horen over mogelijke kansen voor uw bedrijf? Neem op 11 februari deel aan dit webinar.

Ondernemers en kennisinstellingen uit Nederland zijn van harte welkom om deel te nemen.

Lees verder

Versnellingskamers voor projectontwikkelaars woningbouwprojecten

Om de woningbouw te versnellen en te stimuleren organiseert het Expertteam Woningbouw de eerste 2 weken van maart 2021 online sessies (Versnellingskamers) voor projectontwikkelaars en ontwikkelende bouwbedrijven.

In deze online bijeenkomsten van een uur krijgen projectontwikkelaars in samenwerking met de betrokken gemeente de gelegenheid om een woningbouwproject en de uitdagingen daarbij voor te leggen aan 2 onafhankelijke deskundigen van het Expertteam Woningbouw. De gesprekken tussen het Expertteam Woningbouw en de projectontwikkelaars zijn vertrouwelijk.

Lees verder