vrijdag 22 januari 2021

Uitzonderlijke resultaten voor PostNL, maar Covid effect ‘ebt weg’

Uitzonderlijke resultaten voor PostNL, maar Covid effect 'ebt weg'
PostNL heeft in 2020 337 miljoen pakketten bezorgd, zo blijkt uit voorlopige cijfers. Van dat aantal is naar schatting ongeveer 25 miljoen gerelateerd aan Covid-19.
Lees verder

Kwart verkopers bol.com adverteert daar ook
Het aantal zakelijke verkopers op bol.com dat ook adverteert op de handelssite is afgelopen halfjaar verdubbeld tot een kwart. Hoe groot het gemiddelde budget van de 10.858 adverteerders in december was, is niet bekend.
Lees verder

Standaard op komst voor digitaal vaccinatiebewijs
Microsoft, Oracle, Salesforce en diverse andere organisaties werken aan een digitaal vaccinatiebewijs waarmee mensen weer evenementen kunnen bezoeken of kunnen reizen.
Lees verder

T-Mobile Nederland verkoopt zijn telecommasten
Deutsche Telekom maakt dochterbedrijf T-Mobile Nederland lichter in kosten en onderhoud en verkoopt zijn telecommasten. De koper is het Spaanse Cellnex, dat over heel Europa tienduizenden masten exploiteert.
Lees verder

DHL opent pakketpunten in 250 vestigingen van HEMA
HEMA en DHL Parcel openen morgen in ruim 250 filialen een DHL pakketpunt om de toenemende druk op de pakketdienst te verlichten. HEMA en DHL werken al langere tijd samen om de online leveringen naar klanten te brengen.
Lees verder

Storecove opent kantoor in Duitland
Technologiebedrijf Storecove uit Amsterdam opent een kantoor in Düsseldorf om zijn technologie voor elektronisch factureren daar actiever op de markt te brengen.
Lees verder

Bloomberg: Apple pas volgend jaar met VR headset
Het duurt zeker tot 2022 voordat Apple met een eigen VR headset komt. Dat meldt Bloomberg.
Lees verder

Consumentenbond: Bunq aantrekkelijk voor oplichters
De Consumentenbond constateert dat de manier van werken van Bunq de online bank aantrekkelijk maakt voor criminelen. De Consumentenbond roept Bunq op meer te doen om consumenten te behoeden tegen oplichting.
Lees verder

Parler verliest rechtszaak tegen Amazon
Amazon hoeft geen hostingdiensten aan te bieden aan het omstreden sociale platform Parler. Amazon Web Services had de relatie beëindigd na de bestorming van het Capitool omdat tot geweld zou zijn opgeroepen.
Lees verder