donderdag 21 januari 2021

Save the date: Horizon Europe startevenementen

Save the date: Horizon Europe startevenementen

Is uw bedrijf of kennisinstelling in internationaal verband bezig met onderzoek, technologische ontwikkeling en/of innovatie? Dan kan het Europese programma Horizon Europe u vanaf 2021 ondersteuning bieden. RVO brengt u op de hoogte van de mogelijkheden binnen dit programma in een serie online evenementen. 

Lees verder

MedTech na Brexit: de nieuwe Britse regelgeving

Sinds 1 januari 2021 is er nieuwe regelgeving van kracht voor Europese producenten die medische technologie op de Britse markt willen brengen. Bent u een producent van medische technologie en wilt u de Britse markt op? Of bent u daar al actief en wilt u weten wat er precies verandert? Meld u zich dan aan voor dit webinar op 10 februari.

Op 24 december 2020, een klein jaar na Brexit, bereikten de EU en het VK een akkoord over een nieuw partnerschap. De hierin opgenomen regelgeving is ingegaan op 1 januari 2021.

Lees verder

Seed Capital zet innovatief Nederland al 15 jaar in bloei
15 jaar SEED boek thumb

De Seed Capital regeling bestaat 15 jaar.

Lees verder

Intensiever beleid nodig om grondstoffengebruik te laten dalen

Verschillende grondstoffentrends gaan niet de goede kant op. Voor de Nederlandse consumptie is in de productieketens wereldwijd steeds meer land nodig.

Lees verder

"Uiteindelijk willen we naar een volledig circulaire productieketen"

Indorama, producent van polyester plastics voor de verpakkingsindustrie, investeerde met steun van de Milieu-investeringsaftrek (MIA\Vamil) in een proefopstelling voor het produceren van PET-korrels uit chemisch gerecyclede grondstoffen. Lees hoe het bedrijf circulair onderneemt.

Lees verder