zaterdag 30 januari 2021

Privatisering Automotive Campus Helmond stap dichterbij

Privatisering Automotive Campus Helmond stap dichterbij
De provincie Brabant en de gemeente Helmond zetten een belangrijke stap richting de privatisering van de Automotive Campus, waar  onderzoek naar geavanceerde autotechniek wordt verricht. Samen met de derde eigenaar van de campus, Bouwbedrijf Van de Ven B.V. en nieuwe partner Ramphastos Real Estate Investments.
Lees verder

Bloomreach koopt marketingplatform
Het commerce- en contentplatform voor grote b2c- en b2b-bedrijven Bloomreach koopt Exponea en haalt, los daarvan,150 miljoen dollar venture capital op.
Lees verder

Beleggers boos op beleggingsapp Robinhood na stilleggen handel
Amerikaanse amateurbeleggers zijn boos op beleggingsapp Robinhood nadat deze de handel in aandelen heeft stopgezet vanwege de recente volatiliteit. Directe aanleiding is de manische koersstijging van het aandeel van gameverkoper GameStop.
Lees verder

Navigatietool voor winkelcentrum Wijnehem
Wijnegem, het grootste winkelcentrum van Vlaanderen, heeft een navigatietool laten ontwikkelen. De app begeleidt klanten via AR naar de gewenste winkels.
Lees verder

Twee TU/e-labs treden toe tot Nederlands AI-netwerk
Twee toonaangevende TU/e-laboratoria EAISI Mobility Lab en EAISI FAST Lab, sluiten zich nu aan bij de Nederlandse ICAI-labs.
Lees verder

Wisselkantoor Coinbase wil naar de beurs
Het internationaal werkende wisselkantoor voor cryptomunten Coinbase wil in Amerika naar de beurs.
Lees verder

'Coolblue beste in Noord-Europa met klantcontact'
Coolblue is van 390 onderzochte bedrijven de beste in digitaal klantcontact, zo blijkt uit onderzoek. Nederland scoort sowieso goed, want er staat nog drie bedrijven in de top vijf.
Lees verder

Nieuw podcastplatform, voor BN'ers
Een nieuw podcastplatform toont zich in Nederland in de vorm van Tonny Media. Het verzorgt de productie en exploitatie van titels door BN'ers en specialisten op bepaalde thema's.
Lees verder

Beleggingsapp Robinhood haalt geld op om platform op de been te houden
Beleggingsapp Robinhood heeft in totaal meer dan 1 miljard dollar bij haar investeerders opgehaald en nog eens een half miljard aan kredietlijnen geregeld om het platform op de been te houden. Het bedrijf is in de problemen gekomen door de kapitaalverplichtingen die voortvloeien uit de manische handel in waardeloze aandelen, zoals die van gameverkoper GameStop.
Lees verder