zaterdag 9 januari 2021

Ook Samsung met locatietrackers

Ook Samsung met locatietrackers
Naast Apple lijkt ook Samsung te werken aan eigen locatietrackers: al een tijdje gaan er geruchten over zogenoemde Galaxy Smart Tags.
Lees verder

TUI Nederland lanceert eigen Ticket Shop
TUI Nederland lanceert TUI Ticket Shop, een zogeheten 'flight consolidator'. Dit B2B-platform biedt alle beschikbare vluchten voor alle reisagenten in Nederland. Het platform komt februari 2021 beschikbaar.
Lees verder

Amazon biedt kleding op maat
Amazon is een nieuwe dienst gestart voor kleding op maat genaamd Made for You. Er wordt, anders dan je wellicht zou verwachten, geen mobiele technologie ingezet om je lichaam te scannen vanuit een app.
Lees verder

Leading Courses haalt 2,5 miljoen euro groeigeld op
De recensie- en boekingssite voor golfbanen Leading Courses, een Nederlands bedrijf, heeft kort voor de jaarwisseling 2,5 miljoen euro opgehaald bij een groep informal investors.
Lees verder

Zilveren Kruis vergoedt online oogtest
Zilveren Kruis en de Nederlandse startup easee gaan een samenwerking aan voor het gebruik van hun online oogmeting. Met werkgevers in de energiesector, financiele sector en de industrie zijn inmiddels afspraken gemaakt. In deze sectoren komen vaak zichtproblemen voor.
Lees verder

Kijktijd 2020: 45% groei on demand-diensten, tv amper
On demand-diensten als Netflix, Videoland en YouTube zijn de grote winnaars van videokijkend Nederland in 2020. Zij kregen vorig jaar 45 procent meer kijktijd gegund, de tv-zenders maar 2,5 procent.
Lees verder

Trump voorgoed verbannen van Twitter, kondigt eigen platform aan
Donald Trump is zijn Twitter account voorgoed kwijtgeraakt. De tweets van de Amerikaanse president zouden opnieuw aanzetten tot geweld.
Lees verder

Datakoppeling WhatsApp/Facebook jaagt gebruikers weg
De belangstelling voor chatapps Signal en Telegram is de laatste dagen fors toegenomen nadat WhatsApp zijn voorwaarden heeft bijgewerkt.
Lees verder

Infographic: Bitcoin gaat als een komeet
De opmars van de Bitcoin gaat ook op zijn twaalfde verjaardag onverminderd door. De waarde van de digitale munt steeg deze week, na een scherpe correctie, naar ruim 40.000 dollar. Bitcoingemeenschap Cryptoclan.nl stelde dit overzicht samen van de ontwikkeling van de Bitcoin in 2020.
Lees verder