vrijdag 29 januari 2021

MeMo² lanceert crossmedia-analytics THX in België

MeMo² lanceert crossmedia-analytics THX in België
De digitale reclame- en mediamarkt in België krijgt er een nieuwe onafhankelijke dataleverancier bij. Het door MeMo2 ontwikkelde crossmediale bereiksplatform […]
Lees verder

7 miljoen klanten voor mobiele bank N26
De mobiele bank N26 heeft de mijlpaal van zeven miljoen klanten in Europa en de Verenigde Staten bereikt.
Lees verder

Tesla gaat auto-software verkopen
Tesla heeft oriënterende gesprekken gevoerd met andere autofabrikanten om zijn software aan hen in licentie te geven.
Lees verder

Gefaseerd indienen vergunningsaanvraag Koa mogelijk
Aanbieders van online kansspelen die een vergunning voor de Nederlandse markt willen aanvragen, hoeven niet alle benodigde stukken in één keer bij de Kansspelautoriteit aan te bieden. Als de aanvraag vóór 15 april 2021 wordt ingediend, hoeven de benodigde samenvattende rapporten over de onderdelen van het spelsysteem daar namelijk nog niet bij te zitten, zo meldt de toezichthouder.
Lees verder

RTL Groep minder somber over 2020
RTL Group heeft vanwege beter dan voorspelde prestaties op de Europese reclamemarkt de omzetverwachting naar boven bijgesteld. RTL verwacht over heel 2020 een bedrijfsresultaat van 820 miljoen euro. De totale omzet over 2020 wordt nu op rond 6 miljard euro geschat.
Lees verder

Live gamestreaming groeide 70 procent in 2020
Live streaming op gamingplatforms als Twitch, YouTube en Facebook Gaming groeide met maar liefst 78,4 procent in 2020, volgens nieuwe gegevens van Streamlabs en Stream Hatchet.
Lees verder

Online detailhandel zette in 2020 43 procent meer om
In 2020 is online 43,5 procent meer omgezet dan in 2019. Webwinkels realiseerden een groei van 35,8 procent, zo blijkt uit cijfers van het CBS.
Lees verder

Aanhoudende problemen met controllers van de Switch
Europese toezichthouders moeten Nintendo op de vingers tikken vanwege aanhoudende problemen met de controllers van de Switch. Dat vinden de Consumentenbond en negen andere Europese consumentenorganisaties.
Lees verder

Huawei hard onderuit bij smartphoneleveringen
In het laatste kwartaal van 2020 is de verkoop van smartphones weer wat gegroeid, met 4,3 procent ten opzichte van 2019, maar als geheel was 2020 een teleurstellend jaar. Er werden 5,9 procent minder smartphones verscheept, schrijft IDC.
Lees verder