dinsdag 5 januari 2021

MediaMonks koopt Amerikaans marketingbureau

MediaMonks koopt Amerikaans marketingbureau
MediaMonks neemt het Amerikaanse geïntegreerde bureau Decoded Advertising over om de contenttak van S4 Capital te versterken. Aan de technologie- en datakant voegt Metric Theory zich bij MightyHive.
Lees verder

Online omzet Jumbo naar 500 miljoen
De online omzet van supermarkt Jumbo is met meer dan 50 procent gegroeid tot boven de 500 miljoen in 2020.
Lees verder

Frankrijk voert reparatie-index in
Na het energielabel voer Frankrijk de herstelbaarheidsindex van elektronische apparaten of huishoudelijke apparaten in. Vanaf 1 januari zijn fabrikanten en distributeurs verplicht om aan te geven of een product makkelijk gerepareerd kan worden.
Lees verder

Big Brother 2021 24 uur per dag bij Videoland
Ruim twintig jaar na het debuut bij Veronica keert de Endemol-productie Big Brother vanaf vandaag terug op televisie. Het grote verschil met de eerste serie: 24 uur per dag live te volgen op Videoland.
Lees verder

Woonwinkel Flinders verkocht aan Denen, oprichter Geert-Jan Smits weg
Woonwinkel Flinders wordt overgenomen door Nine United Ecommerce. Management en externe aandeelhouders RTL en Peak Capital verkopen 100 procent van de aandelen.
Lees verder

'Discovery+ vandaag live in Nederland'
Het Amerikaanse mediaconcern Discovery lanceert vandaag zijn betaalde streamingdienst Discovery+ in Nederland, de VS en andere EU-landen. De online uitzendrechten van de Olympische Spelen moeten abonnees lokken.
Lees verder

Bitcoin verliest 17 procent van zijn waarde
Dat de cryptomunt meteen al op de eerste werkdag van het nieuwe jaar in een vrije val zou terechtkomen werd niet verwacht, maar maandag verloor Bitcoin 17 procent van zijn waarde nadat dit weekend even 34.000 dollar was aangetikt.
Lees verder

Adviesraad AI moet van Brabant datagedreven provincie maken
De provincie Noord-Brabant heeft grote ambities op het gebied van data en kunstmatige intelligentie. De provincie moet dé plek worden waar data- en AI-toepassingen worden ontwikkeld en ingezet voor ons welzijn. De plek waar het bedrijfsleven alle vruchten plukt van data, waar datagedreven toponderzoek zich thuis voelt en waar de overheid innovatie met data en AI open en veilig faciliteert.
Lees verder

Eerste stappen Starlink in Engeland
De internationaal opererende internetaanbieder Starlink heeft zijn eerste klant in Engeland aangesloten.
Lees verder