woensdag 27 januari 2021

KPN ziet omzet afnemen, maar winst stijgt

KPN ziet omzet afnemen, maar winst stijgt
Ondanks een een groei van het aantal mobiele abonnees en een stabiliserend klantenbestand voor breedband heeft KPN in het vierde kwartaal 2,8 procent minder omzet gedraaid.
Lees verder

SIDN introduceert landingspagina's voor offline gehaalde domeinnamen
Voortaan koppelt domeinorganisatie SIDN een informatieve landingspagina aan Nederlandse domeinnamen die zijn verwijderd. Het gaat om domeinnamen waarover bij het Landelijk Meldpunt Internetoplichting van de politie meldingen over oplichting zijn binnengekomen.
Lees verder

Chinees videoplatform Kuaishou in Hong Kong naar beurs
De populairste Chinese video-app na TikTok Kuaishou haalt met zijn beursgang in HongKong begin februari vermoedelijk 5 miljard dollar op. Oprichters Su Hua en Cheng Yixiao behoren straks tot de rijkste millennials van het land.
Lees verder

PocketBook Color: eReader met kleur
De meest gehoorde klacht bij eReaders is dat ze geen kleur konden weergeven. Met de PocketBook Color is dit nu verleden tijd.
Lees verder

Nieuwe Firefox houdt supercookies tegen
In Firefox 85 zijn verschillende aanpassingen doorgevoerd waardoor cache-gebaseerde supercookies kunnen worden geblokkeerd.
Lees verder

Verdachten achter darknet webshop Dutchmasters aangehouden
De Landelijke Eenheid heeft dinsdag zes personen aangehouden die verdacht worden achter de darknet webshop DutchMasters te zitten. DutchMasters hield […]
Lees verder

TOM lanceert Spaanstalige variant van zijn webshops
Tom Omnichannel Management (TOM) uit Bladel lanceert vandaag de Spaanse variant van zijn webshops. Het bedrijf ziet veel potentie in de Spaanstalige markt.
Lees verder

Tweakers Awards gaan naar het najaar
De jaarlijkse Tweakers Awards worden verschoven van begin 2021 naar het najaar.
Lees verder

Deelscooterbedrijf Go Sharing landt in Assen
Deelscooterbedrijf Go Sharing heeft honderd elektrische scooters geplaatst in Assen. Het is de eerste locatie in Drenthe waar het bedrijf zijn diensten aanbiedt.
Lees verder