donderdag 28 januari 2021

Kamerstukken ministerie van EZ: Beantwoording Kamervragen over het nieuwe investeringsbeleid van FMO

Beantwoording Kamervragen over het nieuwe investeringsbeleid van FMO
Minister Hoekstra van Financiën stuurt de Tweede Kamer een brief met de beantwoording van Kamervragen over het nieuwe investeringsbeleid van FMO.
Lees verder

Bijlage 1 - Beantwoording Kamervragen over het nieuwe investeringsbeleid van FMO
Lees verder

Kamerbrief over uitvoering motie-Mulder over burgerpanels klimaatbeleid
Minister Van 't Wout beschrijft hoe hij de motie-Mulder uitvoert. Deze motie roept het kabinet op om de toepassing van burgerpanels in het klimaatbeleid te onderzoeken.
Lees verder

Kamerbrief vertraging aanleg technische voorziening handelsregister
Staatssecretaris Keijzer meldt een onvoorziene vertraging in de aanleg van de noodzakelijke technische voorziening voor de uitvoering van artikel 16 lid 2 van de Handelsregisterwet 2007. Het gaat om het plaatsen van een openbare aantekening 'gegeven in onderzoek' bij authentieke gegevens in het handelsregister waarover een bestuursorgaan heeft gemeld dat het gegeven mogelijk niet klopt.
Lees verder

Kamerbrief over voortgang overeenkomsten Norg om gaswinning versneld te beëindigen
Minister Van 't Wout stuurt een brief over de voortgang van de onderhandelingen over de gewijzigde inzet van Norg om zo de gaswinning uit het Groningenveld versneld te kunnen beëindigen.
Lees verder

Kamerbrief over Tijdelijke wet Groningen in verband met de versterking van gebouwen in provincie Groningen
Minister Van 't Wout stuurt de Tweede Kamer een voorstel van wet tot Wijziging van de Tijdelijke wet Groningen in verband met de versterking van gebouwen in de provincie Groningen.
Lees verder

Nota van wijziging van de Tijdelijke wet Groningen in verband met versterking gebouwen provincie Groningen
Nota van wijziging van de Tijdelijke wet Groningen in verband met de versterking van gebouwen in de provincie Groningen.
Lees verder

Kamerbrief overeenkomst met NAM over betaling stuwmeerregeling
Minister Van 't Wout informeert de Tweede Kamer over de overeenkomst met NAM over de kosten van de uitvoering van de Regeling Stuwmeer Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over informele Raad voor Concurrentievermogen (onderzoek) 3 februari 2021
Staatssecretaris Keijzer beantwoordt vragen over de informele Raad voor Concurrentievermogen (onderdeel onderzoek) van 3 februari 2021.
Lees verder