donderdag 28 januari 2021

Herc wordt onderdeel van bedrijvengroep Ace

Herc wordt onderdeel van bedrijvengroep Ace
Bedrijvengroep Ace, het voormalige Born05 Group, neemt het Amsterdamse creatieve bureau Herc over.
Lees verder

Toezichthouders willen maatregelen na koersexplosie Gamestop
De beurskoers van de Amerikaanse webwinkel Gamestop gaat na een actie van Reddit-gebruikers door het dak. Amateursbeleggers jagen de koers zo snel mogelijk omhoog. Woensdag werd het bewuste Reddit forum Wallstreetbets tijdelijk gesloten voor buitenstaanders, waarna de koers in eerste instantie scherp daalde.
Lees verder

bol.com in ranglijst Cross-Border Sustainable Marketplaces in Europe
Bol.com staat op de achtste plaats in de eerste editie van de TOP 100 Cross-Border Sustainable Marketplaces in Europe van Cross-Border Commerce Europe, een jaarlijkse analyse van de prestaties van e-commerce bedrijven op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Lees verder

Otto Groep scoort met online retail
De in Hamburg gevestigde Otto Group verwacht voor het lopende boekjaar, dat op 28 februari eindigt, een omzetstijging van 23 procent naar 10 miljard euro.
Lees verder

Vereniging NLconnect groeit naar 80 leden
Dura Line, Netways Europe, Breedbandwinkel, A2B Internet, Maunt en TReNT glasvezel hebben zich aangesloten bij NLconnect, de brancheorganisatie van de breedband-industrie.
Lees verder

Stichting Onderzoek Marktinformatie begint rechtszaak tegen TikTok wegens nalatigheid
Stichting Onderzoek Marktinformatie (SOMI) gaat juridische stappen nemen tegen het Chinese platform TikTok. SOMI is bezorgd over de voortdurende nalatigheid van de videoapp om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.
Lees verder

Zusterbedrijf MediaMonks MightyHive opent kantoor in Nederland
Mediaconsultant MightyHive, onderdeel van S4Capital, opent vandaag zijn deuren in Nederland. Het zusterbedrijf van MediaMonks staat onder leiding van Richard Smoorenburg, eerder Chief Digital Officer bij IPG Mediabrands.
Lees verder

Coolblue wordt energieleverancier, verkoopt stroom en gas
Coolblue wordt vanaf vandaag energieleverancier en hoopt dat het eind 2021 honderduizend klanten heeft. En passant kan de consument ook tips gaan krijgen om energievretende apparatuur te vervangen en zodoende kosten te verlagen.
Lees verder

Videoplatform Plex start gamestreamingdienst
Filmstreamingdienst Plex is Arcade gestart, een gamestreamingdienst met 27 Atari-spellen.
Lees verder