vrijdag 15 januari 2021

Draadloze monitoring van premature baby's dankzij de Bambi Belt

Draadloze monitoring van premature baby's dankzij de Bambi Belt

Het vervangen van plakelektroden is een stressvolle en pijnlijke ingreep voor baby's, zeker als ze te vroeg geboren zijn. De draadloze monitoringgordel van de Eindhovense start-up Bambi Medical biedt een oplossing.

Lees verder

Ministeries kiezen voorkeursalternatief voor kabeltracé Net op zee Ten noorden van de Waddeneilanden

Het beoogde kabeltracé voor de aansluiting van een toekomstig windpark is bekend.

Lees verder

Nieuwe website Green Deal Circular Festivals live

Voor organisatoren van festivals die circulair willen ondernemen, is er nu het nieuwe platform van de Green Deal Circular Festivals beschikbaar.

Lees verder

Ontdek uw kansen in het afvalbeheer in Latijns-Amerika

Bent u als ondernemer actief in het afvalbeheer en benieuwd naar uw commerciële kansen in Latijns-Amerika? Houd dan 11 februari vrij in uw agenda! In dit webinar gaan we – met experts – de resultaten bespreken van een studie naar afvalbeheer in de regio.

Latijns-Amerika richt zich in toenemende mate op een circulaire economie en afvalbeheer. Meerdere landen hebben een Extended Producer Responsibility (EPR) en nieuwe wetgeving doorgevoerd. Een voorbeeld van zo'n nieuwe wet is een verbod op 'single-use plastic'.

Lees verder

Mogelijk misbruik van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL)

Onlangs is Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) geïnformeerd over mogelijk misbruik van de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).

Lees verder